‘Video kwaliteitscontrole iPhone 8 met Touch ID duikt op’

‘Video kwaliteitscontrole iPhone 8 met Touch ID duikt op’

Er is een nieuwe video opgedoken waaruit we kunnen afleiden dat de iPhone 8 mogelijk toch een vingerafdrukscanner zal krijgen. Een lange tijd werd beweerd dat de Touch ID-sensor vervangen zou worden met enkel een gezichtsherkenningssensor, maar mogelijk kiest Apple voor beide functies.

Eerder werd gesteld dat de Touch ID-sensor volledig zou verdwijnen in de iPhone 8. Er is nu een nieuwe video opgedoken waarin wordt beweerd dat de Touch ID-sensor op de achterkant van het toestel is geplaatst.

iPhone 8 heeft Touch ID op achterkant

Eerder werd beweerd dat de iPhone 8 geen vingerafdrukscanner meer zal krijgen. Een video van Slashleaks spreekt dat gerucht tegen. De iPhone 8 zou een Touch ID-sensor op de achterkant van het toestel krijgen. Op de video is een medewerker van een Chinese fabriek te zien die de Touch ID-sensor test.

Toch is de Touch ID-sensor niet oppervlakkig te zien. De sensor zou verstopt zijn in het Apple-logo op de achterkant van het toestel. Op de video is te zien dat de medewerker zijn vinger op het Apple-logo houdt, waarna de computer de vingerafdruk herkent.

Geruchten tegengesproken

Met de nieuwe video worden geruchten dat de iPhone 8 geen Touch ID-sensor zal krijgen, tegengesproken. Eerder ging het gerucht dat Apple afscheid van de feature zou willen nemen. In plaats daarvan is er enkel de mogelijkheid het toestel aan de hand van de irisscanner te ontgrendelen. Mogelijk kiest Apple toch voor beide functies.

Daarnaast zijn er geruchten dat Apple de vingerafdrukscanner onder het scherm zou willen plaatsen. Toch lijkt het erop dat het Apple nog niet gelukt is om de techniek te implementeren. Er duiken de laatste tijd vaker video’s op waarin het productieproces van de iPhone 8 te zien is. Eerder verschenen er al twee video’s van Chinese medewerkers die de iPhone 8 zouden schoonpoetsen. Het is niet duidelijk of het om dezelfde fabriek gaat en of het hier om echte iPhones gaat, of om dummy’s.

Mogelijk presenteert Apple de iPhone 8 op 12 september. Dan zien we de geruchten bevestigd of ontkracht worden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general