Apple kondigt event voor 12 september aan

Apple kondigt event voor 12 september aan

Volgende week dinsdag is het dan eindelijk zover: Apple wil nieuwe producten aan het publiek en de pers tonen. Daartoe heeft het bedrijf uit Cupertino uitnodigingen naar de pers gestuurd.

Apple schrijft in de uitnodiging dat het event, dat op 12 september gehouden wordt, ‘bij Apple thuis’ gehouden wordt.

Event voor het eerst in Cupertino

De afgelopen jaren is Apple hard bezig geweest met de bouw van een eigen theatergebouw in Cupertino. Het gebouw is vernoemd naar Steve Jobs en heet officieel het Steve Jobs Theatre. Het gebouw staat op Apple’s eigen campus in Cupertino.

In dat nieuwe gebouw presenteert Apple volgende week dinsdag haar nieuwe producten. De datum 12 september cirkelde samen met de locatie al een tijdje rond in het geruchtencircuit.

Apple kondigt verschillende producten aan

Apple heeft een hoop nieuwe producten voor ons op de planning staan. Vrijwel zeker is dat het bedrijf de iPhone 8, de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus zal gaan aankondigen. De iPhone 8 wordt een volledig opnieuw ontworpen toestel, terwijl de 7S en de 7S Plus opvolgers van de huidige iPhone 7 worden.

Vooral naar de iPhone 8 wordt reikhalzend uitgekeken. De iPhone 8 heeft naar verluidt een OLED-display en ondersteunt draadloos opladen. Bovendien loopt het scherm van rand naar rand. Het toestel wordt geïntroduceerd om het tienjarig jubileum van de iPhone te vieren.

Voorts komt Apple mogelijk ook met de Apple Watch 3 die mogelijk 4G ondersteunt, en een nieuwe Apple TV. De nieuwe Apple TV zou over een 4K-resolutie beschikken. Verder krijgen we mogelijk nieuwe informatie over de iMac Pro en de HomePod.

Nieuwe besturingssystemen

Mogelijk zal Apple ook de nieuwe besturingssystemen officieel gaan aankondigen. Apple toonde in een event eerder dit jaar iOS 11, watchOS 4, tvOS 4 en macOS High Sierra. Daarop stelde het bedrijf beta’s beschikbaar aan ontwikkelaars en later aan het publiek onder het mom van public beta. Inmiddels zit Apple met iOS 11 op beta 9, waarmee het een van de laatste beta’s zal worden voor de publieke release. De verwachting is dat Apple de nieuwe versies volgende week dinsdag officieel beschikbaar zal stellen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general