‘iPhone 8 en iPhone X te bestellen vanaf 15 september’

‘iPhone 8 en iPhone X te bestellen vanaf 15 september’

De nieuwe iPhones, de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn waarschijnlijk vanaf 15 september te bestellen. Apple gaat de toestellen op 12 september onthullen, maar meerdere bronnen melden dat de nieuwe toestellen vanaf 15 september te pre-orderen zijn.

Dat betekent dat de nieuwe smartphones vanaf volgende week vrijdag in de voorbestelling te orderen zijn. Apple levert de toestellen pas een week later, op 22 september uit. Dan zullen de nieuwe iPhones ook echt in de winkel komen te liggen.

Update: Het is nu mogelijk om de iPhone 8 en iPhone 8 Plus te bestellen. De iPhone X is pas eind oktober aan de beurt.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 809 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 809 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 809 Pre order Meer info
Vodafone Vanaf € 809 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 809 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 809 Pre order Meer info

-> Blijf op de hoogte van de iPhone X beschikbaarheid door je in te schrijven bij KPN!

Nieuwe iPhones op 12 september

De nieuwe iPhones worden op 12 september onthuld in het hagelnieuwe Steve Jobs Theatre in Cupertino. Het is de eerste keer dat Apple nieuwe producten onthuld in een eigen pand. Het gaat hier om de iPhone 8 en de iPhone X. De iPhone 8 wordt het nieuwe model dat de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus op zal gaan volgen. Het gaat niet om spectaculaire vernieuwingen, maar om een paar veranderingen in het design en het draadloos opladen. De echte vernieuwingen zijn te vinden in de iPhone X.

Diverse bronnen noemden de data 12, 15 en 22 september al eerder. Meerdere providers bereiden zich ook op die data voor, waardoor we met zekerheid kunnen stellen dat dit de data zullen zijn die Apple in de agenda heeft gezet.

De pre-order van de iPhone 8 en de iPhone X zal beginnen op 15 september, zo meldt de Duitse site Macerkopf. Op 22 september worden de eerste toestellen uitgeleverd aan geluksvogels die het toestel als eerste hebben weten te bestellen. Vanaf dat moment zijn de toestellen ook in de Apple Store verkrijgbaar. De toestellen zijn vanaf dan ook dagelijks te reserveren, net als dat ieder jaar het geval is.

iPhone X en iPhone 8 in Nederland

De vraag is of de iPhone X en iPhone 8 ook in ons land vanaf volgende wee vrijdag zijn te bestellen. Volgens diverse bronnen zit Nederland in de eerste groep landen. Dat betekent dat de toestellen vanaf 15 september online zijn voor te bestellen. Het is nog niet helemaal duidelijk om hoe laat de bestellingen opengaan. Voorgaande jaren was het steevast om 9:01, maar mogelijk kiest Apple nu voor een ander, centraal tijdstip waarop je de nieuwe iPhones bestellen. Gegeven dat het in sommige grote landen dag is wanneer het bij ons nacht is, is het maar zo mogelijk dat je je toestel midden in de nacht moet pre-ordenen.

Een week later krijg je het toestel thuisgestuurd of kun je deze ophalen bij de Store. Mogelijk komen alle toestellen nog deze maand beschikbaar. Wel zou er maar weinig voorraad van de iPhone X zijn, door aanhoudende productieproblemen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general