Introductie nieuwe iPhone morgen, dit zijn onze verwachtingen

Introductie nieuwe iPhone morgen, dit zijn onze verwachtingen

Apple heeft dit jaar nog een hoop nieuwe producten op de planning staan. Een aantal van die producten zullen morgen tijdens de Keynote worden geïntroduceerd. De Keynote staat in het teken van nieuwe iPhones. Zo is de verwachting dat Apple onder meer de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus zal aankondigen.

We blikken alvast vooruit in wat Apple mogelijk morgen allemaal voor ons in petto heeft. Dit zijn onze verwachtingen.

-> Blijf op de hoogte van de iPhone X beschikbaarheid door je in te schrijven bij KPN!

Het iPhone event: morgen ‘bij ons thuis’

Zoals ieder jaar kondigt Apple in september de producten voor het najaar aan. Dit jaar is een bijzonder jaar, omdat de iPhone drie jaar bestaat. Al sinds de iPhone 6 ziet het toestel er nagenoeg hetzelfde uit. Daarom zal Apple uitpakken met maar liefst drie nieuwe iPhones, waarvan eentje er een heel bijzonder model wordt. Het bijzondere jubileum-model gaat iPhone X heten. De opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

Daarnaast is de verwachting dat Apple een nieuwe Apple TV5 zal aankondigen, met 4K-ondersteuning. Mogelijk presenteert Apple ook een nieuwe Apple Watch Series 3 en een bijgewerkte versie van de AirPods. Die informatie hebben we, doordat al veel informatie is uitgelekt. Naar verluidt heeft een ontevreden medewerker de release versie (Golden Master) van iOS 11 gelekt, waardoor we nu al veel informatie hebben.

Het IPhone-event zal morgen (dinsdag 12 september 2017) plaatsvinden om 19:00 Nederlandse tijd. Apple zal dit jaar voor het eerst haar nieuwe producten op het Apple Park in Cupertino onthullen. Daar heeft Apple de gloednieuwe Steve Jobs Theater gereedgemaakt.

iPhone X

Het is vrijwel zeker dat Apple de iPhone X morgen aan zal kondigen. Het wordt het nieuwe topmodel met veel nieuwe functies. Apple zal een groot deel van de Keynote kwijt zijn aan de iPhone X, omdat het model het topmodel van dit jaar is. Veel mensen kijken er naar uit. Naar verluidt krijgt het toestel een randloos scherm, gezichtsherkenning met 3D-camera en draadloos opladen. Apple zou afscheid willen nemen van de Touch ID sensor en homebutton. Dat betekent dat gebruikers gaan wennen aan de gestures waarmee het toestel straks bediend kan worden.

De iPhone X dankt haar naam aan het Romeinse cijfer en dient uitgesproken te worden als ‘iPhone 10’.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus worden de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Er komen een aantal kleine veranderingen, maar een stuk minder dan bij het topmodel. Als je een betaalbare vervanger voor je huidige iPhone wilt, ben je beter af met de iPhone 8. Dit jaar komen er geen iPhone 7S-modellen op de markt. Mogelijk krijgen de toestellen een glazen achterkant voor draadloos opladen.

iOS 11 releasedatum

iOS 11 wordt de grote nieuwe update van iOS 11 en zal in september verschijnen. Mogelijk zal Apple ons morgen vertellen wanneer de nieuwe updates tezamen met macOS, watchOS en tvOS worden uitgebracht. De Golden Master (releaseversie) is al uitgelekt. Daardoor zijn veel verrassingen al eerder dan de bedoeling was gepubliceerd. Mogelijk komt de nieuwe versie volgende week dinsdag of woensdag uit.

Overige accessoires

We zijn natuurlijk een iPhone-site en bieden daarom geen overzicht van andere accessoires. Wel is het vrijwel zeker dat Apple de Apple Watch Series 3 met 4G zal aankondigen, net als nieuwe AirPods. Er komt zeer waarschijnlijk ook een Apple TV 5 en mogelijk zal Apple ook iets meer vertellen over de HomePod, de slimme speaker van Apple. Nieuwe Macs, iPads en andere producten worden waarschijnlijk niet deze week aangekondigd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general