Livestream iPhone X, iPhone 8 (Plus), Apple TV & Apple Watch Series 3

Livestream iPhone X, iPhone 8 (Plus), Apple TV & Apple Watch Series 3

We weten ondertussen al een hoop, zo niet alles, van het aanstaande evenement van Apple. Op dinsdag 12 september om 19:00 (Nederlandse tijd) zal Apple nieuwe producten gaan onthullen. Dit zal het voor het eerst in het Steve Jobs Theater doen. De nieuwe producten die hier verwacht worden zijn onder meer de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, een nieuwe Apple TV en de derde generatie Apple Watch. De aankondiging van deze (en wellicht andere) producten kan je zelf ook volgen via een livestream.

-> Blijf op de hoogte van de iPhone X beschikbaarheid door je in te schrijven bij KPN!

Livestream volgen via Apple apparaten

Heb je een Apple apparaat, dan kan je op die manier gemakkelijk de livestream volgen. Ga daarvoor naar deze pagina van Apple waar je de livestream kan volgen. Op je iPhone, iPad en iPod heb je minimaal iOS 9 nodig.

Via de Mac (iMac of Macbook (Air/Pro)) kan je naar dezelfde pagina gaan, waar je de livestream ook kan volgen. Indien je het met een Mac wilt doen, dien je te beschikken over OS X 10.8.5 en Safari 6.0.5 of hoger.

Mocht je een Apple TV hebben, dan kan je met de vierde generatie een app downloaden uit te App Store (de Apple Special Event app). De tweede en derde generatie hebben een speciaal kanaal die automatisch verschijnt als je over de software 6.2 of hoger beschikt. Via de eerste generatie Apple TV is het helaas niet mogelijk om deze Apple livestream te volgen.

Apple livestream volgen via Windows

Ook via Windows apparaten is het mogelijk om de Apple livestream 2017 te volgen. Als je over Windows 10 en Microsoft Edge beschikt, dan is het heel makkelijk. Dan navigeer je ook naar de speciale pagina van Apple over de livestream.

Geen Windows 10? Ook dan is het mogelijk om te volgen via een omweg. Volg het volgende stappenplan:

– Download en installeer de VLC Media Player (dit is de officiële website)
– Navigeer naar “Media -> Netwerkstream openen”
– Plak de volgende URL en druk op afspelen om de livestream te volgen:

https://p-events-delivery.akamaized.net/17oiubaewrvouhboiubasdfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8

Bovenstaande link zal alleen op dinsdagavond 12 september 2017 werken, waarschijnlijk enkele minuten voordat het evenement officieel van start zal gaan (19:00 Nederlandse tijd).

YouTube livestream

Wellicht dat het ook nog mogelijk is om via YouTube de livestream te volgen, kijk daarvoor naar onderstaand beeld. Of dit uiteindelijk ook zal werken, moet nog blijken. Bovenstaande opties geven je meer garanties.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general