iPhone X kopen? Pre-order mogelijk vanaf 27 oktober

iPhone X kopen? Pre-order mogelijk vanaf 27 oktober

De iPhone X is gister aangekondigd door Apple, en viert het tienjarig bestaan van de iPhone. De iPhone X ziet er weer totaal anders uit dan de eerdere iPhones van het bedrijf, en is bijvoorbeeld de eerste iPhone met een oled-scherm. Verder heeft het onder meer een 5,8 inch scherm, een ‘randloos scherm’ en Face ID voor het ontgrendelen van de telefoon met je gezicht.

-> Blijf op de hoogte van de iPhone X beschikbaarheid door je in te schrijven bij KPN!

iPhone X pre-order en release

Vanaf 27 oktober is het mogelijk om de iPhone X te pre-orderen. Daarmee is het toestel een stuk later dan de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De iPhone X release vindt plaats op 3 november.

Voor de iPhone X kan je kiezen uit 64 GB of 256 GB als opslaggeheugen. De prijzen voor de iPhone X zijn respectievelijk 1159 en 1329 euro in Nederland. Mocht je dat te duur vinden, dan zou je ook nog kunnen kijken naar de iPhone 8 (prijs begint bij 809 euro) of de iPhone 8 Plus (prijs begint bij 919 euro).

iPhone X specificaties

Niet alleen het uiterlijk is veranderd bij de iPhone X, ook aan de onderkant is er weer genoeg veranderd. Zo is er de nieuwe A11 chip van Apple, die naast sneller ook weer een stuk zuiniger is. Apple beweert dat de accuduur ten opzichte van de iPhone 7 met 2 uur toeneemt.

iPhone-X-officieel-04

Omdat het scherm nu geen echte rand meer heeft, is er ook geen ruimte meer voor de homeknop. Die gebruikte je bijvoorbeeld om je iPhone te unlocken of terug te gaan naar het homescherm. Om die dingen nu te doen, hoef je enkel vanaf onderaan naar boven te swipen. Ook kan je het scherm aan laten gaan door enkel op het scherm te tikken met je vinger, of je houdt hem omhoog en door de Raise to Wake functie gaat het scherm aan.

Aan de achterkant van het toestel is ook te zien dat er weer wat aan de camera gesleuteld is. De camera heeft een dubbele lens, net als de iPhone 7 Plus. Hij is nu alleen wel een kwartslag gedraaid. Verder is de camera meerdere veranderingen ondergaan, waardoor het nu bijvoorbeeld beter om kan gaan met augmented reality.

Verder is het ook mogelijk om nu draadloos op te laden. Dit komt doordat de iPhone X nu volledig (ook de achterkant dus) van glas is. Apple heeft een speciaal soort mat ontwikkeld, genaamd AirPower, waardoor het mogelijk is om draadloos op te laden. Dit kan je doen met de iPhone X, de Apple Watch 3 series en de nieuwe AirPods. Tegelijkertijd. Momenteel is die nog niet beschikbaar, maar komt later op de markt voor 99 dollar.

iPhone X abonnement

Na de pre-orders van de iPhone X zal het ook mogelijk zijn om het toestel met een abonnement aan te schaffen. De iPhone X abonnementen van verschillende providers zullen dan op de iPhone X pagina van iPhoneabonnementen.com verschijnen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general