Morgen kun je de iPhone 8 reserveren

Morgen kun je de iPhone 8 reserveren

Het is bijna zover: Apple gaat de iPhone 8 op de markt brengen. Vanaf morgen start de voorverkoop in Nederland. Vanaf 9:01 kun je de Apple Store online bezoeken om het nieuwe toestel te kopen.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Apple brengt dit jaar dus geen S-modellen op de markt.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 809 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 809 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 809 Pre order Meer info
Vodafone Vanaf € 809 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 809 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 809 Pre order Meer info

Zo werkt iPhone 8 reserveren in Nederland

Vanaf morgen om 9:01 kun je je nieuwe iPhone 8 reserveren bij Apple en een aantal Nederlandse providers. De levertijd zal per verkoopkanaal verschillend zijn. Doorgaans heb je de meeste kans dat je bij Apple je iPhone 8 of iPhone 8 Plus sneller geleverd krijgt dan bij de providers. Meestal krijg je bij de providers een leuke aanbieding, waardoor de smartphone goedkoper wordt. Ook dat is het afwegen waard.

Nederland zit dit jaar in de eerste groep landen waarin de iPhone 8 gereserveerd kan worden. Je kunt je pre-order al vanaf morgen om 9:01 plaatsen bij de Apple Store en de providers. Het toestel wordt uitgeleverd vanaf vrijdag 22 september, volgende week vrijdag dus. Datzelfde geldt ook voor de Apple Watch Series 3.

Sim only iPhone 8 of met abonnement?

Je kunt de iPhone 8 en iPhone 8 Plus los kopen, of afsluiten met een abonnement bij je provider. Bij alle providers is de iPhone te koop vanaf morgen. Als je geen abonnement wilt, dan kun je ervoor kiezen het toestel los te kopen bij de Apple Store.

Veel mensen gaan naar de Apple Store om hun nieuwe iPhone aan te schaffen. Het is niet meer nodig voor de deur te kamperen: Apple heeft een nieuw reserveringssysteem, waardoor kamperen niet meer nodig is. Bestellen kan op dit moment nog niet, omdat de reserveringspagina nog niet beschikbaar is. Dat zal mogelijk morgen anders zijn.

Als je je bestelling geplaatst hebt, krijg je je toestel of thuisbezorgd, of kun je deze volgende week vrijdag (of later) in de Apple Store afhalen. Als je kiest voor bezorging thuis, moet je onmiddellijk afrekenen en wordt het toestel rond 22 september thuisbezorgd. Bij afhalen werkt dat anders: je plaatst je reservering, kiest je voorkeurslocatie en ziet de levertijd van die locatie. Je kunt meteen aangeven in welke stad en op welk tijdslot je dat wilt. Vervolgens rond je je bestelling af. Daarna ontvang je een bevestiging van je bestelling. Op 22 september kun je dan naar de Apple Store om je iPhone 8 of iPhone 8 Plus af te halen en af te rekenen.

Sim only iPhone 8

Een sim only iPhone 8 kopen heeft voordelen en nadelen. Het voordeel is dat je niet afhankelijk bent van een contract met de provider. De iPhone 8 is samen met de iPhone 8 Plus de opvolger van de iPhone 7. Bij Apple is het gebruikelijk dat er een stormloop op nieuwe toestellen ontstaat en dat de levertijd in rap tempo hard oploopt. Daarom is nu alvast een keuze maken tussen een mobiel abonnement en sim only aan te raden.

Een iPhone 8 los bestellen gaat vaak sneller dan via de providers. Wel biedt de provider meestal nog een leuke deal aan.

Mocht je los willen kopen, dan betaal je de volgende prijzen voor de iPhone:

    • 64 GB iPhone 8:809 euro
    • 256GB iPhone 8:979 euro
    • 64 GB iPhone 8 Plus:919 euro
    • 256GB iPhone 8 Plus:1089 euro

Welke iPhone 8 wil ik?

Maak alvast je keuze welke iPhone 8 of iPhone 8 Plus je wilt. De prijs, opslag en levertijd zijn van groot belang. Bij sommige populaire uitvoeringen is er sprake van een langere levertijd. Als je van tevoren al weet wat je wilt, kun je snel je pre-order plaatsen en ben je dus eerder aan de beurt.

De iPhone 8 is in twee verschillende smaken beschikbaar: 64GB en 256 GB-opslagruimte. Kies de ruimte die voor jou past en houd ook rekening met de levertijd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general