iPhone 8 kopen? Pre-orders zijn nu mogelijk!

iPhone 8 kopen? Pre-orders zijn nu mogelijk!

Vanaf vandaag, 15 september 9:01 uur, is het mogelijk om de iPhone 8 en iPhone 8 Plus te bestellen voor pre-order. Wat betreft design heeft het toestel een hoop weg van de iPhone 7 van vorig jaar, maar het toestel is wel degelijk verbeterd. Zo is er een snellere processor, betere camera, betere accuduur en meer opslagruimte. iPhone 8 kopen? Kijk dan onderstaande tabel waar je terecht kan voor de pre-order:

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 809 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 809 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 809 Pre order Meer info
Vodafone Vanaf € 809 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 809 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 809 Pre order Meer info

iPhone 8 scherm

Apple heeft de iPhone 8 weer een 4,7 inch scherm gegeven met een resolutie van 1334 x 750 pixels, waarmee je uitkomt op 326 pixels per inch. De iPhone 8 Plus heeft weer het grotere 5,5 inch scherm gekregen met een 1080p resolutie (401 pixels per inch). Beide telefoons beschikken over een lcd-scherm. Mocht je een toestel willen met een beter scherm, dan zal je nog even moeten wachten op de iPhone X.

Aan de achterkant heeft Apple nu ook glas geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van draadloos opladen. Apple heeft daarvoor AirPower uitgebracht, een mat waar je je iPhone 8, Apple Watch 3 series of nieuwe AirPods mee op kan laden.

iphone-8-kleuren

Mocht je de iPhone 8 graag willen hebben, dan kan je dus vanaf vandaag een pre-order plaatsen. Dit kan je doen bij bovenstaande providers en retailers. De iPhone 8 met 64 GB opslaggeheugen is beschikbaar vanaf 809 euro, voor 256 GB betaal je iets meer. De iPhone 8 Plus is verkrijgbaar vanaf 919 euro met 64 GB opslaggeheugen (een 256 GB variant is ook beschikbaar).
Wees er snel bij als je een iPhone 8 wilt kopen, want het kan hard gaan met de pre-orders. Bij de pre-orders gaat met uit van ‘first come, first serve’.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general