Voorverkoop iPhone 8 , iPhone 8 Plus en Apple Watch 3 van start

Voorverkoop iPhone 8 , iPhone 8 Plus en Apple Watch 3 van start

Het is zover: vandaag start de voorverkoop van de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de Apple Watch 3. Als je dit artikel leest, heb je waarschijnlijk net je bestelling voor de nieuwe toestellen gedaan. Apple is om 09:01 vandaag gestart met de voorverkoop van de toestellen.

Het zal overigens nog wel even duren tot je je toestel in handen hebt: vanaf volgende week worden de eerste bestellingen uitgeleverd en is het toestel ook los in de Apple Store verkrijgbaar. Mocht je een iPhone X willen bestellen, nog even geduld; de voorverkoop van dat toestel start pas op 27 oktober.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
Mobiel Vanaf € 809 Pre order Meer info
KPN Vanaf € 809 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf € 809 Pre order Meer info
Vodafone Vanaf € 809 Pre order Meer info
GSMwijzer Vanaf € 809 Pre order Meer info
Tele2 Vanaf € 809 Pre order Meer info

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De iPhone 8 heeft een 4,7 inch LCD-scherm, terwijl de iPhone 8 Plus een 5,5 inch LCD-scherm heeft. De toestellen hebben dus nog geen OLED-scherm, die is alleen voorbehouden aan de iPhone X.

Het nieuwe scherm heeft True Tone-technologie aan boord, waardoor het scherm mee kleurt aan het licht in de omgeving. De iPhone 8 heeft een enkele, ronde camera, terwijl de iPhone 8 Plus een dubbele camera heeft die Apple verder onder handen heeft genomen.

Het design van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is nagenoeg hetzelfde als dat van de iPhone 7. We vinden dezelfde homeknop met Touch ID-sensor terug. De nieuwe toestellen ondersteunen draadloos opladen. Daarvoor is de aluminium behuizing omgeruild met een glazen behuizing. Het toestel heeft een A11 Fusion-chip en het is onbekend hoeveel werkgeheugen het toestel officieel heeft. We vermoeden dat de iPhone 8 het moet doen met 2GB RAM, terwijl de iPhone 8 Plus 3GB RAM heeft. De Portret Mode krijg een nieuwe functie waarmee je zelf het licht aan kunt passen. Die functie is in beta en zal in een latere versie van iOS 11 worden toegevoegd. Verder hebben beide toestellen een vernieuwe 12 megapixel camera aan de achterzijde en een FaceTime-camera van 7 megapixel in de voorzijde. Verder ondersteunt de iPhone 8 een opnameresolutie van 4K 60FPS.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in het spacegrijs, zilver en goud. Je kunt kiezen tussen 64GB en 256GB opslagruimte. Het toestel is vanaf vandaag in Nederland en België te reserveren. De echte verkoop start volgende week. In Nederland betaal je tenminse 809 euro voor de iPhone 8 en 919 euro voor de iPhone 8 Plus.

Apple Watch 3 Series

Vandaag begint ook de voorverkoop van de Apple Watch 3 Series. De nieuwe horloge heeft een aantal nieuwe functies, waarbij stevig wordt ingezet op gezondheid. Er is aanzienlijke aandacht besteed aan de batterijduur en de processor. Verder heeft de Apple Watch bestand tegen water. De Apple Watch 3 heeft verschillende nieuwe bandjes en een rode digital crown. Siri is een stuk sneller en kan dankzij de nieuwe processor nu ook spreken. Verder heeft het toestel een ingebouwde microfoon en kun je vanaf oktober Apple Music gebruiken op de Watch.

Het model is in twee formaten beschikbaar: met en zonder 4G-ondersteuning. In Nederland is momenteel alleen de versie zonder 4G beschikbaar. Dit model kost 369 euro en is vanaf vandaag te bestellen. De versie met 4G-ondersteuning komt mogelijk volgend jaar naar ons land. Als je de Apple Watch 3 Series vandaag bestelt, heb je deze mogelijk al vanaf volgende week vrijdag in huis.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general