Gebruikers klagen over tragere apps in iOS 11

Gebruikers klagen over tragere apps in iOS 11

Gebruikers die de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Apple, iOS 11 hebben geïnstalleerd op hun iPhone, klagen dat de software hun smartphone erg traag maakt. iOS 11 werd vooral geroemd vanwege het brede scala aan nieuwe functies die zijn toegevoegd, maar er zijn ook veel gebruikers die klagen over de update.

Sommige iPhones en met name apps zijn veel trager dan gebruikelijk. Bovendien zou het batterijverbruik van iOS 11 niet optimaal zijn.

Tragere iPhones door iOS 11

Met name de iPhone zou door iOS 11 aanzienlijk trager zijn geworden. iOS 11 is al een tijdje beschikbaar. Veel gebruikers hebben de software al op hun smartphone geïnstalleerd. Daardoor zijn er nu gebruikers die een langzamere smartphone hebben dan met iOS 10 het geval was.

Vrijwel iedere release klagen gebruikers dat hun Apple-device een stuk trager is geworden. Ook de verslechterde batterijduur is ieder jaar opnieuw een vaak gehoorde klacht. Toch zijn er op Reddit nu meerdere gebruikers die problemen met de nieuwe software opmerken.

Problemen met iOS 11

De problemen die gebruikers met iOS 11 hebben zijn erg uiteenlopend. Bepaalde apps zouden het helemaal niet meer doen of niet meer presteren zoals het geval was op de vorige versie van iOS 11. Sommige apps doen er langer over om op te starten, terwijl andere apps al crashen tijdens het laden.

Gebruikers kragen vooral over apps als Reddit, ESPN en Yahoo. Daarnaast zou Snapchat niet werken, net als een tragere Twitter, Facebook en Messenger. Opvallend is dat er gebruikers zijn die klagen over de apps van Apple zelf. De Music-app zou steeds vastlopen en de iPhone zou diverse reboots nodig hebben om de app weer werkend te krijgen. Daarnaast zijn er veel klachten over Safari, de standaardbrowser van iOS.

Ook het nieuwe vegrendelscherm is een probleem met iOS 11, zeggen sommige gebruikers. In het bedieningspaneel kan het volume van de smartphone niet altijd worden aangepast. Ook andere knoppen werken sporadisch niet. Het gebeurt vaker dat bij een release een aantal functies niet goed of helemaal niet werken. Het is niet bekend of Apple op de hoogte is van de problemen rondom de nieuwe release. Daardoor is niet bekend of Apple werkt aan een update en of we nog even geduld moeten hebben. Wel zal Apple mogelijk nog iOS 11.1 uitbrengen. In dat geval is het mogelijk dat er verbeteringen betreft de stabiliteit van de software worden doorgevoerd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general