Zo werkt portraitmode op iPhone 8 Plus

Zo werkt portraitmode op iPhone 8 Plus

Met de iPhone 8 Plus kun je schitterende portretfoto’s maken, dankzij de nieuwe mogelijkheden die het toestel biedt. Apple heeft een video gemaakt waarin uiteen wordt gezet hoe de effecten zijn te gebruiken en wat voor foto’s je met de nieuwe mogelijkheid kunt maken.

In het filmpje ‘Portraits of her’ legt Apple uit hoe je de nieuwe portretmodus op de iPhone gebruikt. De nieuwe functie is alleen voor de Plus-variant bedoeld. De iPhone 8 kan dus geen gebruikmaken van de portretmodus.

Portretmodus op iPhone 8

Apple heeft een filmpje gemaakt waarin wordt laten zien wat je allemaal met de nieuwe dubbele camera van de iPhone 8 Plus kunt doen. In het filmpje worden alle effecten gedemonstreerd. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de portretmode van de iPhone 8 Plus en iOS 11. Met de telefoon kun je je foto’s een professionele uitstraling geven, met de door het gebruik van nieuwe effecten.

In de reclame staat hoofdrolspeelster Shannon Wise centraal. Wise is vooral bekend als zangeres van de band The Stacks. In het filmpje loopt zij op de stoep terwijl ze het nieuwe ‘Strange Effect’ zingt. Dat is natuurlijk geen toeval. Terwijl Wise zingt, schakelt de fotograaf naar verschillende modi zoals bijvoorbeeld: Natural Light, Studio Light, Contour Ligt en Stage Light.

Alleen de iPhone 8 Plus en de iPhone X beschikken over de nieuwe effecten. Aan het eind van het filmpje showt iemand Wise de resultaten van de foto’s. De effecten zijn niet standaard: ze worden aan de hand van algoritmes berekend. Met de iPhone 7 Plus kun je wel gebruikmaken van het basiseffect, maar niet van alle nieuwe standen. Daarvoor heb je een iPhone 8 Plus of iPhone X nodig.

iPhone 8 Plus beschikbaarheid

Om gebruik te maken van de nieuwe effecten, heb je dus een nieuwe iPhone nodig. De iPhone 8 ondersteunt de nieuwe functie niet. Dat komt vooral doordat dat toestel slechts een enkele camera heeft, terwijl de functie tenminste een dubbele camera nodig heeft. Een iPhone 8 Plus koop je al vanaf 919 euro of bij een abonnement vanaf 45 euro per maand.

De iPhone X is nog niet verkrijgbaar. Deze is vanaf 27 oktober te bestellen en wordt in november uitgeleverd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general