Zo ziet de iPhone X Plus van volgend jaar eruit

Zo ziet de iPhone X Plus van volgend jaar eruit

Dit jaar heeft Apple alleen de 5,8 inch iPhone X aangekondigd, maar volgend jaar krijgt het toestel er mogelijk weer een grote broer bij. Apple zou volgend jaar twee modellen met een gelijkend ontwerp uit willen brengen.

Het enige wat er zal veranderen, is de grootte van het toestel. Apple zou volgend jaar een iPhone X en een iPhone X Plus willen presenteren. Een ontwerper laat alvast zien hoe dat eruit zou kunnen komen te zien.

Ontwerp iPhone X Plus

Volgend jaar wil Apple waarschijnlijk twee nieuwe modellen uitbrengen: de opvolger van de iPhone X en de iPhone X Plus, een grotere broer van dat model. Hoe het toestel dan zal gaan heten, is nog niet bekend. Bovendien is allerminst zeker hoe het toestel eruit zou kunnen komen te zien. In het geruchtencircuit wordt er al een tijd lang gesproken over een toestel met een 6,4 inch groot display. Dit model zou dan naast het 5,8 inch model kunnen bestaan.

Volgens de eerste geruchten werkt Apple ook al echt aan de opvolgers van de iPhone X. Vooral het 6,4 inch model wordt opzienbarend: het is een stuk groter dan alle modellen die Apple tot nu toe heeft opgebracht. De iPhone X heeft ondanks de kleinere behuizing, toch een groter scherm dan de iPhone 8 Plus. De iPhone X Plus zal dus nog een stukje groter worden met een behoorlijk scherm en ongeveer dezelfde afmetingen als de huidige iPhone 8 Plus.

iDropNews heeft alvast wat renders gepubliceerd hoe het toestel eruit zou kunnen zien. Het is nog niet duidelijk hoe de iPhone X Plus zal gaan heten, maar het ontwerp is realistisch. Het zou goed kunnen dat Apple inderdaad voor zo’n ontwerp kiest. Op het ontwerp is geen Touch ID-sensor meer te zien. Ook zou Apple de gehate ‘notch’ toch in stand houden. Apple gebruikt deze notch voor onder meer Face ID-gezichtsherkenning. Het bedrijf loopt daarmee jaren voor in vergelijking met de concurrentie.

Apple zou voor de opvolgers van de iPhone X wederom weer onderdelen bestellen bij Samsung, zoals bijvoorbeeld de OLED-displays. Het lijkt erop dat Apple over een paar weken ernstige tekorten met de iPhone X 2017 moet op zien te lossen. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zullen mogelijk de laatste modellen zijn met het huidige design. Volgend jaar zou Apple alleen opvolgers van de iPhone X willen aankondigen.

iPhone X Plus concept

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general