Foto’s iPhone X duiken op bij Reddit

Foto’s iPhone X duiken op bij Reddit

Apple heeft afgelopen maand haar nieuwe iPhones gepresenteerd, waaronder de iPhone X. Het duurt nog iets meer dan twee weken totdat Apple de iPhone X in de verkoop zal doen. Op 27 oktober om 9:01 kunnen liefhebbers het toestel bestellen. Op 3 november worden de toestellen uitgeleverd.

Het is daarom bijzonder dat er nu al toestellen in het wild zijn gespot. De foto’s van de toestellen staan op het online forum Reddit.

iPhone X in het wild

Het is voor het eerst dat er foto’s van de iPhone X in het wild opduiken. Het toestel werd afgelopen maand gepresenteerd is het meest indrukwekkende toestel van de drie. Vanaf volgende maand wordt het toestel pas geleverd. Eind deze maand kunnen liefhebbers een pre-order plaatsen.

We weten al hoe de iPhone X eruitziet, dankzij de presentatie van Apple. Het is voor het eerst dat er persoonlijke foto’s van een gebruiker die het nieuwe toestel al in handen heeft, opduiken. De gebruiker plaatste eerder al een video van een nieuwe Live Wallpaper op de iPhone X. De wallpaper heeft een zwart achtergrond en rode bewegende bollen. Dezelfde gebruiker heeft nu foto’s op Reddit gezet.

Het is vrijwel zeker dat het hier om een medewerker van Apple gaat die de foto’s geplaatst heeft. Dat is opmerkelijk, want Apple heeft een streng beleid rondom het vroegtijdig lekken van ontwerpen en foto’s. Het ontwerp werd al onthuld tijdens de presentatie. In de praktijk ziet de iPhone X er goed uit met zijn volle voorkant en de glazen achterkant.

iPhone X kopen

Het gaat nog wel even duren totdat we de iPhone X ook daadwerkelijk in onze handen hebben. De iPhone X heeft een A11-Bionic chipset met 3GB werkgeheugen en de nieuwste versie van iOS 11. Het toestel kan is vanaf 27 oktober te bestellen in de voorbestelling en gaat vanaf 3 november officieel in de verkoop. Wie er een wil, moet snel zijn want naar verluidt is de voorraad van de iPhone X de eerste maanden zeer beperkt. Het toestel kost voor het 64GB-model al 1159 euro. De duurste variant van 256 GB gaat maar liefst 1329 euro kosten.

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn inmiddels al verkrijgbaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general