iPhone 7 verkoopt beter dan iPhone 8

iPhone 7 verkoopt beter dan iPhone 8

De iPhone 8 is nog niet het succes waar Apple op gehoopt had. De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus werden in september aangekondigd. Na een maand blijkt dat beide toestellen nog geen goede verkoopprestaties hebben gehad. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn nog steeds populairder dan hun opvolgers.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn de evolutie-toestellen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dat betekent dat het design vrijwel hetzelfde is gebleven, terwijl ze duurder zijn. Daarbij komt dat veel consumenten wachten op de iPhone X.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus nog geen succes

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn nog geen succes gebleken. De meeste consumenten wachten op de iPhone X. Dat toestel gaat vanaf volgende week vrijdag in de voorverkoop en is vanaf 3 november leverbaar. Consumenten blijken daarnaast ook kritisch over de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

Er is weinig vernieuwd aan de nieuwe toestellen. Het ontwerp is vrijwel hetzelfde gebleven, al zijn er wel een aantal nieuwe functies. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn door Apple in prijs verlaagd, wat betekent dat de oudere toestellen interessanter voor consumenten zijn dan de nieuwe toestellen.

Wachten op de iPhone X

De winkels en telecomproviders maken daarnaast maar weinig reclame voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Voor velen voelt het toestel als een tussendoortje, terwijl men wacht op de iPhone X. De iPhone X is het vernieuwende top-toestel dit jaar. De meeste mensen die toch voor de iPhone 8 kiezen, doen dat omdat de iPhone X te duur is of omdat het formaat te klein is. De hele markt kijkt uit naar de komst van de iPhone X. Veel consumenten wachten dan ook af totdat het toestel beschikbaar komt. Waarschijnlijk zal de X de komende maanden moeilijk verkrijgbaar zijn.

Bovendien is de prijs een belangrijke factor voor de iPhone X. Als blijkt dat het toestel moeilijk te verkrijgen is, terwijl de prijs op tenminste 1359 euro ligt, zullen meer consumenten voor de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus kiezen. Men kiest de smartphone dan als alternatief. Vooralsnog zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus echter nog niet het verkoopsucces waar Apple op gehoopt had.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general