iPhone X duikt in het publiek op

iPhone X duikt in het publiek op

Voor het eerst zijn er foto’s van de iPhone X in het publiek opgedoken. Het toestel is vanaf volgende week vrijdag te bestellen in de voorverkoop en wordt een week later gelanceerd. In de tussentijd zijn er al mensen die de iPhone X in handen hebben.

De toestellen zijn van Apple-medewerkers die het toestel momenteel testen. Daardoor verschijnen er de laatste tijd foto’s van medewerkers die het toestel in het wild gebruiken.

iPhone X in het wild

De meeste foto’s waarop we de iPhone X kunnen zien, zijn niet van goede kwaliteit. De angst is groot dat Apple de foto’s ontdekt en laat verwijderen. Op Reddit verschenen er twee foto’s waarop de iPhone X duidelijk te zien is. We weten inmiddels natuurlijk al hoe de iPhone X eruitziet, maar het toestel ziet er in het echt beter uit dat het marketingmateriaal van Apple.

Bovendien krijgen geïnteresseerden zo een beter beeld hoe het toestel er in het echt uit ziet. Op de foto zien we dat er boven de thuisbalk een tekst staan met ‘confidential property’, wat betekent dat het toestel toehoort aan een medewerker van Apple. Verschillende medewerkers zouden het nieuwe toestel ‘in het veld’ testen. Apple heeft de iPhone X immers al publiekelijk aangekondigd, wat betekent dat er geen reden meer is om het toestel nog verder geheim te houden.

Het is zelfs mogelijk dat Apple expres de iPhone X in het wild gebruikt, om zo de hype levendig te houden. Met een prijskaartje van 1159 en 1329 euro is het toestel niet bepaald goedkoop. Bovendien moesten gebruikers lang wachten tot zij het toestel in de voorverkoop kunnen bestellen. Er is dus een goede reden om het toestel nog eens in het wild te showen.

Vorige week verscheen er een foto van een medewerker die Pokémon Go speelde. Slechts een deel van het nieuwe scherm werd gebruikt. Dat betekent dat slechts een klein deel van de apps overweg kan met het langere OLED-scherm. De verwachting is dan ook dat Apple ontwikkelaars binnenkort zal opleggen hun apps bij te werken.

iPhone X bestellen

De iPhone X is vanaf volgende week vrijdag (27 oktober) te bestellen in de kleuren zwart en zilver. Het goedkoopste model kost 1159 euro, het duurste model 1329. De officiële lancering is op vrijdag 3 november. Voor de eerste maanden worden er grote tekorten verwacht. De iPhone X is dus een tijd lang maar heel beperkt leverbaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general