Zo pre-order je morgen een iPhone X

Zo pre-order je morgen een iPhone X

Morgen is het dan eindelijk zover: na zes weken wachten is het mogelijk om een iPhone X te bestellen in de voorbestelling. Apple kondigde de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X in september aan. De iPhone X is pas vanaf 27 te bestellen in de voorbestelling. Vanaf vrijdag 3 november gaat de verkoop echt van start en worden de nieuwe toestellen echt geleverd.

Hier kan je terecht voor je iPhone X pre-order:
– Pre-order iPhone X bij Vodafone
– Pre-order iPhone X bij KPN
– Pre-order iPhone X bij Tele2
– Pre-order iPhone X bij T-Mobile
– Pre-order iPhone X bij Mobiel.nl

Wie een losse iPhone X wil kopen, moet er snel bij zijn. Naar verluidt is het toestel snel uitverkocht en zullen er maanden aan levertijd zijn. In dit artikel geven we wat tips hoe je het gemakkelijkst de pre-order doorloopt.

iPhone X-preorder

De pre-order van de iPhone X begint morgen, 27 oktober. Het is het toptoestel van 2017. Daarom zou er veel vraag naar zijn. Vooral omdat de iPhone X een volledig nieuw ontwerp heeft gekregen, terwijl de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus vasthouden aan het ontwerp van voorlopers. Mogelijk is de iPhone X binnen enkele minuten uitverkocht, mede omdat de voorraden beperkt zijn. Het is daarom belangrijk snel te handelen.

Morgen om 9:01 precies begint de voorverkoop van de nieuwe toestellen. Op dat moment kun je alleen voorbestellen in de online Apple Store en de websites van de providers en winkelketens. Je hoeft niet naar een fysieke winkel: de iPhone X ligt pas een week later echt in de winkels. Het gaat hier om een voorbestelling. Zonder voorbestellen is de kans groot dat je op 3 november niet kunt genieten van je nieuwe iPhone X.

iPhone X: meteen betalen?

De vraag is of je de iPhone X meteen moet betalen. Op de website kun je kiezen voor ophalen of laten bezorgen. Als je kiest voor bezorgen, dien je meteen te betalen. Je wordt pas in de rij geplaatst nadat je betaling voltooid is. Dat betekent dat je met een creditcard sneller af bent dan met iDEAL. Als je bij de eerste groep klanten hoort, krijg je na betaling je iPhone X op 3 november thuisgestuurd. Dit is handig, omdat je alleen maar thuis hoeft te wachten.

Als je kiest voor afhalen in de Apple Store, geef je aan om hoe laat en in welke Store je de iPhone X op wilt halen. Je dient meteen af te rekenen en zorgt daarna dat je op 3 november in de juiste Store bent op het juiste tijdstip. Eerder komen heeft geen zin, er is een grote kans dat je door de drukte weer naar buiten wordt gestuurd. Kom precies op tijd, want als je te laat bent wordt je iPhone X aan het einde van de dag bijgevoegd aan de overgebleven voorraad en kan iemand anders je toestel reserveren!

Tips voor het bestellen van een iPhone X

De iPhone X wordt een toestel dat moeilijk leverbaar zal zijn. Het lijkt erop dat veel mensen de iPhone 8 hebben overgeslagen en wachten op de iPhone X. Het is dus goed mogelijk dat er een echte stormloop op de toestellen ontstaat. Aangezien 57 landen tegelijk kunnen pre-orderen, zou het kunnen dat de online Apple Store niet precies om 9:01 terug is en een poosje onbereikbaar zal zijn.

Bereid je alvast goed voor. Weet van tevoren welk model je wilt: welke kleur en welke capaciteit? Leg ook alvast je bankpas, creditcard en paslezer klaar. Zorg ervoor dat je je inloggegevens paraat hebt.

Lange levertijden

Houd rekening met lange levertijden van de iPhone X. Het lijkt erop dat de levering van de iPhone X net zo lang zal duren als het geval was met de AirPods. Bij het jubileumtoestel zou de vraag weleens veel groter kunnen zijn dan het aanbod. Daarnaast waarschuwt analist Ming-Chi Kuo dat het weleens tot 2018 kan duren totdat de toestellen op voorraad zijn. Er zouden maar 2 tot 3 miljoen toestellen beschikbaar zijn. Voor het eind van 2017 zouden er zo’n 25 tot 30 miljoen toestellen worden geproduceerd.
Het lijkt er niet op dat Apple opzettelijk schaarste creëert. Apple heeft er meer aan om zoveel mogelijk toestellen te verkopen, dan klanten expres teleur te stellen. De levertijd zal een paar minuten na 9:01 aal oplopen tot een paar weken of maanden, zo denken wij.

Apple Care

Je hoeft voorlopig niet te rekenen op iPhone X-aanbiedingen. Wil je een nieuwe iPhone X, dan dien je de volledige prijs te betalen. Je hoeft niet meteen Apple Care op je nieuwe toestel te bestellen. Dat kan tot 60 dagen na aanschaf van het toestel. Maak je er bij het bestellen niet druk over. Je wilt zo snel mogelijk bij de kassa zijn en betaald hebben. Apple Care afsluiten vertraagt het bestelproces. Denk dus van tevoren even na of je het meteen wilt bestellen, of dat later wilt doen. Je kunt er ook voor kiezen geen Apple Care te nemen.

iPhone X los kopen

Je kunt de iPhone X los kopen bij de Apple Store. Apple werkt tegenwoordig met een reserveringssysteem. Je hoeft dus niet meer te overnachten voor de Apple Store. Urenlang in de rij staan is ook niet nodig.

Thuis laten bezorgen is heel simpel: kies de iPhone X die je wilt hebben en kies voor bezorging. Je rekent af en krijgt (hopelijk) op 3 november je toestel geleverd.

Je kunt ook reserveren bij de Apple Store. Kies de gewenste iPhone X, de datum en de gewenste locatie. Je kunt een tijdslot kiezen: bijvoorbeeld tussen 11:00 en 11:15. Je betaalt vervolgens en krijgt dan een bevestiging per e-mail. Daarna ga je op 3 november (of later) naar de Store om het toestel af te halen.

Het toestel los kopen kost voor 64GB 1159 euro. Voor het 256GB model kies je 1329 euro.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general