Apple start pre-order iPhone X

Apple start pre-order iPhone X

Vandaag is het zover: na bijna zes weken wachten kunnen we de iPhone X bestellen. Apple is vandaag om 9:01 begonnen met de voorverkoop van het revolutionaire toestel. Voor het eerst sinds jaren worden Apple-fans weer getrakteerd op een compleet nieuw ontwerp.

Hier kan je terecht voor je iPhone X pre-order bij de providers en retailers:
– Pre-order iPhone X bij Vodafone
– Pre-order iPhone X bij KPN
– Pre-order iPhone X bij Tele2
– Pre-order iPhone X bij T-Mobile
– Pre-order iPhone X bij Mobiel.nl

De iPhone X heeft een nieuw OLED-scherm en beschikt bovendien over Face ID. Die nieuwe features hebben voor productieproblemen gezorgd, waardoor er nu schaarste op de toestellen is.

iPhone X

De iPhone X is het toestel dat het tienjarig bestaan van de iPhone viert. Het is een compleet nieuw ontworpen toestel, voorzien van een 5,8 inch OLED-scherm. Dit is het enige toestel in de line-up met een OLED-scherm. De iPhone X beschikt bovendien over Face ID. In dit toestel is namelijk geen vingerafdrukscanner meer aanwezig. Met Face ID kun je de telefoon ontgrendelen door naar je smartphone te kijken.

Net als de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus heeft de iPhone X True Tone-technologie aan boord. Het scherm kleurt daardoor mee aan het licht van de omgeving. De iPhone X heeft een verticale camera en is voorzien van een dubbele lens, waaronder een telelens. De selfiecamera van de iPhone X is aanzienlijk beter dan die van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De camera’s aan de achterkant zijn identiek aan die van de iPhone 8 Plus. Ook dit toestel maakt het mogelijk gebruik te maken van Augmented Reality.

De iPhone X heeft een volledig nieuw design. Nieuw is onder meer de ‘notch’, waarin de sensoren, microfoon en True Depth-camera in verwerkt zit. De iPhone X ondersteunt net als de andere twee toestellen draadloos opladen. De achterkant van de iPhone X is van glas. Het toestel heeft een A11 Bionic-chip en heeft 3GB RAM-geheugen. Met de portretmode kun je zelf het licht aanpassen. Die zit mogelijk in iOS 11.1. Die versie komt waarschijnlijk snel na het leveren van de iPhone X uit. We verwachten de release in de loop van volgende week.

Het toestel heeft een vernieuwde 12 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel n een 7 megapixel camera aan de voorzijde. De iPhone X heeft een opnameresolutie van 4K 6- FPS.

iPhone X kleuren en capaciteit

De iPhone X is verkrijgbaar in spacegrijs en zilver. Je kunt enkel kiezen tussen 64GB en 256GB opslagruimte. Je kunt de toestellen vanaf vandaag in Nederland en België reserveren middels de pre-order. Het toestel is vanaf volgende week vrijdag echt te koop. Voor de iPhone X betaal je voor het 64GB model 1159 euro. Voor het 256GB model betaal je 1329 euro.

Je dient snel te handelen als je de iPhone X nog niet besteld hebt: de levertijd zal waarschijnlijk na enkele minuten al met een aantal weken oplopen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general