Steve Wozniak kocht geen iPhone X

Steve Wozniak kocht geen iPhone X

Oud-oprichter van Apple Steve Wozniak heeft geen iPhone X gekocht, afgelopen vrijdag. Het is de eerste iPhone voor hem die hij niet op de eerste dag bemachtigd heeft. Alle andere iPhones kocht Wozniak wel op release day, maar hij is sceptisch over de nieuwe iPhone.

Vooral Face ID is een feature waarbij Wozniak zijn vraagtekens zet. Hij weet niet zeker of de nieuwe technologie wel zo geweldig zal werken als Apple belooft heeft. Dat tekent CNBC op na een interview met de oud Apple-oprichter.

Twijfels over iPhone X

Voornamelijk Face ID staat Wozniak tegen. “Ik ben blij met mijn iPhone 8”, zegt Wozniak tegen CNBC. Wozniak zijn mening doet ertoe, omdat hij de oud-oprichter van Apple is. Hij deed dat samen met Steve Jobs.

De laatste tijd is Wozniak erg kritisch over Apple, en dan met name de iPhone line-up. Volgens hem is de iPhone 8 “hetzelfde als de iPhone 7, die weer hetzelfde is als de iPhone 6.” Toch zal Wozniak de iPhone X wel meteen krijgen te zien. Zijn vrouw is namelijk wel overtuigd en koopt toch een iPhone X.

Verkoopcijfers iPhone 8 vallen tegen

De iPhone X moet goed scoren om de verkoopcijfers van de iPhone 8 te compenseren. Het lijkt erop dat er maar weinig mensen zijn die een iPhone 8 of iPhone 8 Plus hebben gekocht. Veel mensen delen de mening van Wozniak dat de telefoon niet heel erg vernieuwend is. Bij de Apple Stores stonden er geen lange rijden. In september stond er slechts een handjevol mensen bij de Apple Store in Amsterdam.

Het lijkt er dan ook op dat de meeste mensen hebben gewacht voor de iPhone X. Dat toestel is sinds afgelopen vrijdag te bestellen in de voorbestelling. De meeste fans van Apple hebben op de iPhone X. Analisten denken dat er op de release day zo’n vijf miljoen exemplaren zijn verkocht. De iPhone X wordt geleverd vanaf aanstaande vrijdag, 3 november. De eerste geluksvogels mogen het toestel dan ophalen of krijgen de iPhone X thuisgestuurd. Minder gelukkigen moeten een paar weken tot maanden wachten totdat zij het toestel in handen krijgen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general