Zo duur wordt de iPhone 2019 waarschijnlijk

Zo duur wordt de iPhone 2019 waarschijnlijk

Over een tijdje zal Apple de nieuwe iPhones aankondigen. Hoe deze iPhones genoemd worden, moet nog duidelijk worden. Op 10 september heeft Apple een evenement waar deze telefoons het levenslicht zullen zien. Waarschijnlijk zien we iets als iPhone 11, iPhone 11 Max en iPhone XR 2019.

Bekijk hier nieuwe iPhones bij de providers:

Prijzen van de toestellen

Afgelopen jaar kwam Apple opeens met drie toestellen. Naast de iPhone XS en de XS Max was er ook de iPhone XR. Toen was het nog een beetje gissen naar de prijzen, maar voor dit jaar lijken we ze beter te weten.

Omdat het hier allemaal gaat om opvolgers, is het makkelijker om een inschatting van de prijzen te maken. De vanaf prijzen van de iPhones zullen als volgt zijn:

  • iPhone XR 2019: 859 euro
  • iPhone 11: 1159 euro
  • iPhone 11 Max: 1259 euro

Reden hiervoor? Apple had de prijs van de iPhone X en iPhone XS ook op 1159 euro staan. Het lijkt aannemelijk dat de opvolger ook die prijs krijgt. De prijs geldt overigens voor het instapmodel van de toestellen.

Opslaggeheugen verhogen

Hoeveel geheugen het instapmodel zal krijgen, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal dit 64 GB zijn. Als je meer opslaggeheugen nodig hebt, dan zal je meer moeten betalen voor het toestel.

Over een kleine week (volgende week dinsdag) zal Apple de toestellen waarschijnlijk onthullen. Dan weten we meer.

Vanaf 13 september (vrijdag) kan je pre-orders plaatsen voor de iPhone 2019.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general