De voordelen van een sim only abonnement op een rijtje

De voordelen van een sim only abonnement op een rijtje

Overweeg je de nieuwste iPhone aan te schaffen, maar twijfel je nog tussen verschillende soorten abonnementen? Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een sim only abonnement. Het is een goed alternatief voor een telefoon abonnement, waarbij het toestel in de abonnementsprijs verwerkt zit. Al is dat de laatste jaren wel iets veranderd, daar de kosten voor het gebruik van het toestel altijd los gespecificeerd moeten worden van de aflossing van het toestel zelf. Welk type abonnement gebruik jij momenteel? 

Lagere maandlasten met een sim only abonnement 
Het voornaamste voordeel van een sim only abonnement is het feit, dat je profiteert van lagere maandlasten. Je betaalt immers alleen voor het verbruik van je mobiele data, belminuten en sms’jes. Er wordt niet betaald voor de aflossing van het toestel. Lagere maandlasten maken dat je meer geld overhoudt voor andere dingen! Denk aan een leuk hoesje voor je iPhone. 

Lagere maandlasten bij een sim only abonnement zijn ook het gevolg van het feit, dat je kunt kiezen voor een kleiner pakket aan data en belminuten. Kleine abonnementen worden vaak niet aangeboden, wanneer je de nieuwste iPhone op aflossing aanschaft bij je provider. Daar waar je de grote hoeveelheid mobiele data uit deze duurdere abonnementen wellicht niet nodig hebt. 

Sim only abonnement voor een jaar afsluiten 
Naast het feit dat je van lagere maandlasten profiteert, biedt een sim only abonnement het voordeel dat je deze voor een jaar af kunt sluiten. Daar waar een klassiek telefoon abonnement standaard voor twee jaar wordt afgesloten. Je kunt ook voor een telefoon abonnement van een jaar kiezen, maar in dat geval zal je vrijwel altijd een groot, los bedrag vooraf moeten voldoen. Het kan in zo’n geval aantrekkelijker zijn om het toestel helemaal los te kopen en deze te combineren met een sim only bundel. 

Tevens biedt een sim only abonnement van een jaar het voordeel, dat je een telefoon die al twee jaar oud is nog een jaar kunt blijven gebruiken. Je hoeft niet direct voor een nieuw telefoon abonnement te kiezen in dit geval. 

Stel je eigen sim only abonnement samen 
Tot slot kun je een sim only abonnement bij verschillende providers zelf samenstellen. Je bent zo niet afhankelijk van de pakketten die door de providers worden aangeboden. Wellicht heb je veel minder belminuten nodig dan standaard in een pakket zit, of heb je voldoende aan een relatief kleine hoeveelheid mobiele data. Je werkt immers toch een groot deel van de tijd op een locatie met draadloos internet!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general