De specs van de nieuwe iPhone: dit zijn de verwachtingen

De specs van de nieuwe iPhone: dit zijn de verwachtingen

We hebben er lang op moeten wachten, maar dan is de nieuwe iPhone er eindelijk. De iPhone 13 is dan ook niet zomaar een nieuwe iPhone en beschikt over een aantal nieuwe specificaties. In dit artikel zullen we de nieuwe specs van de iPhone 13 bespreken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Een vernieuwde camera

Ook bij dit nieuwe model iPhone is de camera verbeterd. Een iPhone 13 kopen is dan ook zeker aan te raden als je veel foto’s en filmpjes maakt met je telefoon. Zo kun je met je telefoon nóg professioneler foto’s en video’s nemen. De nieuwe iPhone 13 beschikt over een optische beeldstabilisatie, waardoor je zelfs scherpe foto’s zult hebben als je je telefoon even niet zo stil houdt tijdens het maken van een foto. Dit komt doordat de lens verschuift tijdens de stabilisatie, waardoor de lens als het ware meebeweegt tijdens het fotograferen of filmen. Bovendien is de iPhone 13 voorzien van een verbeterde ultragroothoeklens, waardoor ook donkere delen op de foto’s zichtbaar en zelfs scherp zullen zijn. De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max beschikken daarnaast ook nog over een verbeterde telelens en selfie lens, waardoor je bijvoorbeeld nog scherpere foto’s van jezelf kunt maken. Daarnaast kun je nu ook filmen in portretmodus. 

Een verbeterde batterij

Daarnaast heeft ook de accu van de iPhone een upgrade gekregen en gaat de batterij van je iPhone 13 vele malen langer mee dan bijvoorbeeld de accu van je oude iPhone 11 of 12. De iPhone 13 Pro Max beschikt dan ook over de grootste upgrade, waardoor de batterij 18% meer capaciteit heeft. Ideaal dus als je optimaal gebruik wilt maken van je iPhone en de vernieuwde geavanceerde functies. 

Een scherper beeld

Bovendien is er ook een verbetering op het gebied van beeldkwaliteit van de iPhone 13. De nieuwe iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max beschikken over een Apple ‘ProMotion’. Dit houdt in dat er een verversingssnelheid van 120 Hz is toegevoegd aan deze modellen van de iPhone 13, waardoor je beeld een stuk vloeiender werkt. Dit verschil zul je voornamelijk merken tijdens het spelen van games of het kijken van video’s. 

Welke iPhone 13 past bij jou?

Zoals gezegd beschikt de iPhone 13 over een vernieuwde camera, toch is het aan te raden om voor de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max te kiezen als je veel gebruik maakt van de camerafunctie. Deze iPhone beschikt namelijk over een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een LiDAR Scanner om je foto of video zo scherp en helder mogelijk te maken. Wil je liever een compacte telefoon die makkelijk in je broekzak past? Dan is het aan te raden om voor de iPhone 13 Mini te kiezen. Deze iPhone heeft een formaat van 5.4 inch terwijl de iPhone 13 een formaat heeft van 6.1 inch. 
Kortom, de iPhone 13 beschikt over een aantal nieuwe specs, zoals een vernieuwde camera, een verbeterde batterij en een scherper beeld. Een iPhone 13 is dan ook een toestel van kwaliteit, waardoor het toestel beschikt over goede camera’s, snelle prestaties, een goede batterij en een mooie vormgeving.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general