De voordelen van een eerder IPhone model

De voordelen van een eerder IPhone model

Overweeg je een eerder IPhone model zoals de iPhone X aan te schaffen? Een eerder IPhone model kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. Welke voordelen dit precies zijn? Wij zochten uit wat de voordelen van een ouder IPhone toestel zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek wat eerdere IPhones jou te bieden hebben.

Betaalbaar

Een groot voordeel aan oudere IPhone toestellen zoals de IPhone X en de iPhone SE 2020, is dat ze een stuk scherper geprijsd zijn. Vaak is dit een van de redenen waarom mensen ervoor kiezen om een ouder IPhone toestel te kopen of zelfs te kiezen voor een tweedehands toestel. Kies je voor een nieuwe IPhone, dan ben je doorgaans al zo’n 1000 euro of meer kwijt. Veel mensen zijn niet meer bereid om zo’n hoog bedrag neer te leggen voor een IPhone. Tweedehands IPhones zijn vaak wel tot 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs hiervan. En daarvoor krijg je een goed werkende telefoon die weliswaar gebruikt is, maar niet zo duur is als een gloednieuwe IPhone.

Vaak garantie

Als je ervoor kiest om een ouder IPhone model te kopen of als je een tweedehands IPhone koopt, krijg je vaak wel garantie. Neem je een IPhone van iemand over, dan is dit doorgaans garantie tot aan de deur. Verder zijn er veel leveranciers die op de aankoop van een oude of tweedehands IPhone garantie geven. Zo zijn er ook refurbished IPhones, die dus al gebruikt zijn, waarop je 2 jaar garantie kunt ontvangen.

Let hierop

Als laatst hebben we nog een tip voor je, mocht je ervoor kiezen om een tweedehands IPhone van iemand anders over te kopen. Het is namelijk erg belangrijk dat de huidige eigenaar uitgelogd is op de IPhone. Dit geldt zowel voor de iCloud als de App Store. Wanneer dit niet gebeurt, zal de persoon die de IPhone aan je verkocht heeft de eigenaar hiervan blijven volgens de IPhone. Hierdoor zal je de IPhone niet kunnen gebruiken zoals de bedoeling is. Het kan zelfs zijn dat je telefoon wordt geblokkeerd, waardoor je je IPhone helemaal niet meer kunt gebruiken. Houd hier dan ook rekening mee als je een IPhone overneemt. Koop je een oude IPhone bij een leverancier, dan is hier doorgaans al werk van gemaakt en hoef je niet bang te zijn dat je IPhone ineens geblokkeerd wordt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general