Je Apple items beschermen doe je zo

Je Apple items beschermen doe je zo

Je kostbare Apple items zijn je natuurlijk veel waard. Je gebruikt ze meerdere keren per dag tot wel honderd keer aan toe. Even op je telefoon kijken of muziek luisteren met je Airpods. Je hebt vaker een Apple product in je handen dan je misschien in eerste instantie denkt. Hierdoor is het risico dat er iets met je Apple apparaten gebeurd ook een stuk groter. Het is dus belangrijk dat je je Apple items goed beschermt. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit het beste kunt doen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Een hoesje is belangrijk

Ten eerste is een hoesje om je Apple items heen erg belangrijk. Een val kan immers zo gebeuren. Je let even niet op en je mobiel of andere Apple apparatuur valt op de grond. Het kan dan beschadigen of nog erger helemaal kapot gaan. Het hoeft ook niet altijd door jou te gebeuren. Iemand anders kan je aanstoten, waardoor jij iets laat vallen. Tegenwoordig is er gelukkig voor ieder Apple apparaat een passend hoesje. Je wist waarschijnlijk al dat er verschillende hoesjes voor iedere iPhone bestonden, maar dit is ook het geval voor Airpods. Om je Airpods optimaal te beschermen en in conditie te houden is het belangrijk dat je ook hiervoor een hoesje aanschaft. Zelfs voor je Apple Airtag zijn er Apple Airtag hoesjes waardoor je het makkelijk kunt vastmaken aan jouw waardevolle item. Hierdoor verlies je bijvoorbeeld nooit meer je sleutels, ideaal!

Een screenprotector

Laad je jouw iPhone op via een draadloze oplader? Dan is de kans aanwezig dat deze tijdens het uitzetten van je wekker van je nachtkastje valt. Hierdoor is een screenprotector onmisbaar om jouw Apple item optimaal te beschermen. Door het gebruik van een screenprotector is de kans dat het scherm van jouw iPhone bij een val barst veel kleiner. De barst zal namelijk komen in de screenprotector. Je kunt dan gemakkelijk weer een nieuwe screenprotector kopen en op je scherm plakken. Dit is natuurlijk veel goedkoper dan een compleet nieuw scherm op je iPhone te laten zetten. Zo is het ook belangrijk om je Apple Airtag van een screenprotector te voorzien. Wanneer je de Airtag aan je sleutelbos hebt hangen, kunnen er snel krassen op komen door de andere sleutels. Wanneer je een screenprotector gebruikt, zul je hier geen last van hebben. 

Kortom, het is belangrijk om je Apple items optimaal te beschermen door middel van een passend hoesje en een screenprotector indien het apparaat een scherm heeft. De hoes beschermt op deze manier de buitenkant van het apparaat en de screenprotector voorkomt krassen of barsten in je scherm. 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general