Voordelig mobiel telefoneren als Ziggo klant

Voordelig mobiel telefoneren als Ziggo klant

Bijna vier miljoen Nederlanders zijn klant van Ziggo en nemen diensten af op het gebied van televisie, internet en vaste telefonie. Een groot aantal van deze huishoudens en abonnees is echter nog niet helemaal op de hoogte van de extra mogelijkheden die dit biedt op het gebied van mobiele telefonie. Laten we eens naar die voordelen kijken.

Combivoordeel bij mobiele telefonie met internet van Ziggo

Ziggo maakt namelijk onderdeel uit van het overkoepelende bedrijf VodafoneZiggo en heeft een samenwerkingsverband met de mobiele provider Vodafone.Dit betekent dat je als Ziggo klant bij Vodafone korting krijgt op de mobiele abonnementen. 

Handig dus voor iedereen die op zoek is naar een nieuw abonnement. Zo krijg je als Ziggo abonnee bijvoorbeeld bij een sim only Vodafone abonnement flinke kortingen. Het gaat om een maandelijkse korting van € 2,50 bij een Start abonnement en € 5,00 korting bij een Red of Black abonnement. Daarmee kun je dus dan gelijk € 30,00 – of zelfs € 60,00 – besparen.

Extra’s
De voordelen bestaan uit meer dan alleen lagere maandelijkse kosten. Als Ziggo member krijg je namelijk ook een aantal extra’s. Bijvoorbeeld elke maand een dubbele hoeveelheid data, zodat je onbezorgd kunt blijven internetten. Je mag ook een extra Sport Totaal, Movies & Series L of Ziggo Kids tv- pakket kiezen en krijgt een gratis Safe Online XL-pakket, waar je maar liefst twintig apparaten mee kunt beveiligen.

Hollandsnieuwe

Vodafone is niet de enige mobiele aanbieder die onder ZiggoVodafone valt. Ziggo werkt ook samen met de aanbieder Hollandsnieuwe. Dus ook bij een sim only hollandsnieuwe abonnement kun je gebruik maken van de kortingen. En je mag, net als bij Vodafone, een extra tv-pakket uitkiezen en gebruik maken van gratis extra MB’s, belminuten en sms’jes. Zo haal je dus meer uit je abonnement.

Door Ziggo met Vodafone of Hollandsnieuwe te combineren kun je dus flink op de abonnementskosten van je telefoon besparen. Ben je dus al klant bij Ziggo én ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon of abonnement? Dan verdienen de mobiele pakketten van Vodafone en Hollandsnieuwe extra aandacht!

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general