Zo beveilig je een mobiele website tegen hackers en cybercriminelen

Zo beveilig je een mobiele website tegen hackers en cybercriminelen

Ken je dat moment dat jij rustig achter je laptop zit, in de startblokken om die nieuwe film te downloaden, of misschien wel je socials te checken en het geluidje van een nieuwe mail komt binnen. Je moet je nieuwe email even verifiëren voor de bank. Je klikt op de link en het blijkt een val te zijn. 3 dagen later blijkt iemand je halve bankrekening te hebben geplunderd en daar zit je dan met je handen in het haar. Hoewel dit slechts een voorbeeld is, herken jij je er misschien wel in. Het gebeurd steeds vaker dat cybercriminelen een manier vinden jouw wereld in te dringen en het is dan ook onwijs belangrijk hier een stokje voor te steken.

Goed voorbereid is het belangrijkste


Er zijn verschillende manieren om jouw accounts te beveiligen. Het internet ontwikkelt zich razendsnel en het wordt dan ook steeds makkelijk alles en iedereen te vinden. Het laatste wat jij wilt is dat iemand in jouw instagram account komt en mensen bericht. Uiteraard hoeven we je niet te vertellen, dat jij je wachtwoord nooit met iemand moet delen. Er zijn echter nog meer stappen die jij kan maken voor een extra beveiligingslaag. Een belangrijke eerst stap is bijvoorbeeld een tweevoud-verificatie toepassen. Wat dit precies betekent? Je voegt een extra beveiligingslaag toe aan jouw profiel waarbij er bijvoorbeeld eerst een sms of email gestuurd wordt, om te controleren of jij het bent. Het kan een beetje onwennig zijn dit elke keer te moeten doen wanneer je op een nieuw toestel inlogt, maar een extra beveiliging is het in ieder geval wel! Uiteraard wanneer wij over grotere bedrijven praten, heb je wel iets meer nodig dan een enkele verificatie code.

Een cyberverzekering afsluiten

Uiteraard is een bankrekening nog een stukje belangrijker dan jouw hippe instagram pagina. Je wilt de beste beveiliging om jouw hard gespaarde centen te beschermen tegen hackers of cybercriminelen. Een goede optie om dit te doen is het afsluiten van een cyberverzekering. Een cyberverzekering is een verzekering die de financiële schade gedeeltelijk dekt, wanneer jouw account gehackt wordt als gevolg van een virus, datalek of ander soort cyberaanval. Een stukje extra zekerheid dus!

Een aantal verzekeringen op een rijtje

AIG, deze verzekering is niet alleen werkzaam in meer dan 80 verschillende landen, maar ook nog eens 24/7 bereikbaar. Dit bedrijf richt zich voornamelijk op bedrijven en het beschermen van hun data. De verschillende soorten verzekeringen, zorgen er dan ook voor dat jij iets vindt wat het meest baat heeft bij jouw vraag. Dit gaat van bedrijfsaansprakelijkheid tot cyberverzekering.

Ook bij Hiscox kun jij een veilige cyberverzekering vinden. Echter kun jij hier ook verzekeringen vinden voor persoonlijke bezittingen. Die oude oldtimer of een waardevol schilderij bijvoorbeeld. Zo weet je in ieder geval zeker dat jij tot in de puntjes alles op orde hebt, wanneer het wel een keer mis gaat.

Of het nu gaat om brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen of cyber, milieu of transport, Chubb is een ieder geval een goeie optie. Hoewel deze verzekering zich net als bovenstaande verzekeringen zich ook specialiseert in cyberverzekeringen. Hoewel er natuurlijk veel opties zijn, is het vooral belangrijk jouw gegevens en spullen goed te beschermen. Zo zit jij de komende jaar verzekerd goed van een back-up plan!

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general