Zoek jij een nieuwe abonnement bij je iPhone? 5 redenen om te kiezen voor sim only

Zoek jij een nieuwe abonnement bij je iPhone? 5 redenen om te kiezen voor sim only

Het hebben van een abonnement met toestel kan soms nadelen hebben. Waarom veel geld betalen als je ook een sim-onlyabonnement kunt afsluiten? Wij geven je 5 redenen waren jij zou moeten kiezen voor sim only.

1. Het is goedkoop 

Als je nog een goedwerkende iPhone hebt, is het natuurlijk zonde om een gloednieuwe iPhone aan te schaffen. In dit geval is het ideaal om een sim-onlyabonnement af te sluiten. Je betaalt enkel voor het abonnement en hoeft geen nieuwe telefoon erbij te kopen. Een abonnement op basis van sim only kost gemiddeld rond de 10 euro, terwijl je bij een abonnement met toestel al snel boven de 20 euro betaalt. Dat scheelt nogal! Als je nog niet precies weet voor abonnement je wilt, dan kan je gemakkelijk sim only abonnement vergelijken via Bellen.com.

2. Maandelijks opzegbaar

Bij het kopen van een sim-onlyabonnement kan je vaak kiezen tussen een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Maar je hebt ook abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Zo zit je niet vast aan een bepaalde looptijd, maar je kan er ook voor kiezen om na een paar maanden het abonnement stop te zetten. Perfect voor als je opeens wilt wisselen van abonnement of niet gebonden wilt zijn aan een langere looptijd.

3. Je kunt zelf een telefoon kiezen

Er zijn veel mobiele providers die niet de iPhone hebben die jij wilt. Vaak houdt dat je tegen om een nieuw abonnement te nemen. Maar omdat je nu een sim-onlyabonnement hebt zonder toestel, kan je zelf kiezen welke telefoon je erbij neemt. Weet jij nog niet welke telefoon bij jou past of zit je te twijfelen? Dan kun je heel eenvoudig van tevoren iPhones vergelijken!

4. Sim only biedt flexibiliteit

Heb jij een abonnement met veel meer MB’s dan dat je verbruikt? Dan wordt het tijd om over te stappen naar sim only. Je kunt zelf bepalen hoeveel data je wilt hebben en je kan dit ook altijd veranderen. Voor als je bijna geen data gebruikt, maar wel veel belt, kan je ervoor kiezen om een abonnement te nemen voor alleen het bellen. Je kunt het abonnement dus echt helemaal aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

5. Flink besparen

Door het aangaan van abonnement op basis van sim only bespaar je vaak honderden euro’s. Dit komt omdat je geen nieuwe iPhone samen met een duur abonnement hoeft te kopen. Voor als je wilt sparen voor een ander doel is een sim-onlyabonnement dus een ideale optie. 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general