iPhone 2019

iphone 11 abonnement
De nieuwe iPhone 11

Hij is er! Sinds september 2019 kan jij de nieuwe iPhone bestellen. De elfde editie komt tegelijk uit met de iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro. Bestel hier direct jouw nieuwe iPhone 11 met de goedkoopste prijzen en abonnementen!

Abonnementen Providers

iPhone 11 release

Naar verwachting komt de iPhone 11 eind september al uit! De keynote half september zijn en enkele dagen later kan je pre-orderen. Rond 20 september liggen de nieuwe iPhones 2019 in de winkel.

De onthulling van de nieuwe iPhone 11 zal zo’n twee weken voor de release plaatsvinden. Dus houd rekening met 10 september, tijdens de keynote.

Drie nieuwe iPhones 2019

Dit jaar is weer een groots jaar voor Apple, ze zullen namelijk weer drie nieuwe opvolgers lanceren. De huidige iPhone XR zal vernieuwd worden, maar er zal ook een geheel nieuwe editie komen, hoe je hem ook wel noemen: de iPhone 11 of iPhone 11.

De iPhone 11 zal tevens een variant krijgen met een groter scherm, de zogenaamde iPhone 11 Max, ofwel iPhone 11 Max. Voor de bondige specificaties bekijk je de lijst hieronder:

 • iPhone 11 Pro Max: 6,5-inch iPhone met oled-scherm
 • iPhone 11 Pro: 5,8-inch iPhone met oled-scherm
 • iPhone 11: 6,1-inch iPhone met lcd-scherm

Scroll verder naar beneden voor uitgebreidere specificaties.

Prijs iPhone 11

De prijs van de nieuwe iPhone is vrijwel onbekend, maar toch kunnen we naar aanleiding van de iPhones van vorige jaren een nauwkeurige schatting maken. De aankomende iPhones hebben wat weg van de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max uit 2018, ondanks de verbeterpunten zullen ze richting de zelfde prijscategorie gaan:

iPhone 11 Max
 • iPhone 11 Pro Max: € 1.259
 • iPhone 11 Pro: € 1.159
 • iPhone 11: € 809

De beste verbeterpunten en rest van de specs lees je hieronder.

Specificaties iPhone 11

De iPhone is een flagship product van Apple, de iPhone 11 zelf zal dan ook weer tot in de puntjes verbeterd worden. Naast deze iPhone zullen ook de iPhone 1 en 11 Pro de nodige verbeteringen treffen.

De meest opvallende en controversiële nieuwe specificaties vind je hieronder:

 • De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max krijgen een drievoudige camera!
 • De iPhone 11 krijgt er ten opzichte van de XR 2018 ook een camera bij, en heeft dan een dubbele camera.
 • Alle telefoons worden uitgerust met een nieuwe technologie, de zogenaamde Ultra-Wide Band (UWB). Dit betekent dat je nu ook binnen kan navigeren, ofwel indoor-navigatie.
 • Stuk voor stuk krijgt de opvolgende iPhone een grotere batterij, en daardoor ook een langere batterijduur.
 • Bilateraal draadloos opladen. Met deze innovatieve technologie kan je een andere iPhone opladen of jouw Apple Watch of EarPods!
 • Het RAM werkgeheugen wordt geüpgrade naar 4GB.

De nieuwe A13 processor

Naast de iPhone zelf gebruikt Apple ook regelmatig een nieuwe processor. Hun zelf gefabriceerde chip biedt elk jaar weer een nieuw inzicht in de innovatieve wereld. De A13 chip zal de moderne iPhone technologie zijn van 2019. De processor zal tevens de A12 chip opvolgen van voorgaand jaar. Deze werd vooral hoog geprijsd vanwege z’n kleine omvang maar geen verlies aan prestatie.

Drievoudige camera

Na vele geruchten is toch duidelijke de cameramodule het meest in het oog springend. Enorm mooi, drie camera’s, maar wat moet je er eigenlijk mee?

Dit gerucht is met name richting de iPhone 11 Max, welke potentieel als enige gebruik maakt van deze gloednieuwe tech. Het ziet er naar uit dat de derde lens in de cameramodule een groothoeklens zal zijn.

iphone 11 camera
Drievoudige camera inclusief groothoeklens

De grootste toepassing van zo’n derde camera blijft dat de iPhone nu 3D detectietechnologie kan uitbreiden. Deze technologie is al even op de markt maar wordt nu heruitgevonden waardoor er plaats wordt gemaakt voor Augmented Reality. Naast de 3D innovatie heeft de iPhone 11 een aanzienlijk betere optische zoom en zijn de cameraprestaties bij gebrekkig licht verbeterd.

De foto’s hierboven zijn slechts een aanname van hoe deze nieuwe camera eruit zal zien, maar waarschijnlijk zullen ze iets aan de aesthetiek ervan doen. Een ander gerucht bekent dat Apple aan het experimenteren is met een ‘black-coating’ technologie. Hierdoor zal de gehele cameramodule minder opvallen.

Scherm & Ontwerp

De foto hiernaast geeft een indruk van de mogelijkheden van de nieuwe iPhone uit september 2019.

iphone 11 scherm
Speculaties over het iPhone 11 scherm

Voorheen viel de flagship iPhone X behoorlijk in de smaak bij de consument. Toch werd deze enigszins belachelijk gemaakt om de zwarte plek bovenin het scherm. Er zijn beweringen dat deze er dit jaar uit zou gaan, in dat geval zullen de iPhone 11 en iPhone 11 Max er als volgt uitzien.

Indien de hele voorkant scherm zal worden, zal de ‘home button’ uiteraard 1hetzelfde blijven als de iPhone X. Maar verwacht niet het onmogelijke, er zijn genoeg mensen die verwachten dat de iPhone 11 eenzelfde ontwerp als de iPhone X krijgt.

Opmerkelijk: Afscheid van 3D Touch?

Al eerder dit jaar kwam Apple in het nieuws vanwege de nieuwe software update iOS 13. Erg opmerkelijk waren alle aanwijzingen dat 3D Touch niet meer nodig bleek, alles werd namelijk omgezet naar de Haptic Touch technologie. Deze innovatieve tech werkt niet door harder op het scherm te duwen, maar langer.

Ondanks alle geruchten is er nog niks zeker over het verlaten van 3D Touch maar alle hints wijzen er op. Vorig jaar verscheen de iPhone XR ook zonder 3D Touch.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general