iPhone 4S abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
In 2011 was het alweer de beurt aan de iPhone 4s. Het toestel heeft hetzelfde uiterlijk al de iPhone 4, en verschilt alleen aan de specificaties. Hierdoor is de iPhone 4s wel een stuk sneller dan zijn voorganger. Sinds de introductie van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus heeft Apple de iPhone 4s wel uitgefaseerd, maar er zijn nog wel een aantal winkels te vinden waar je de iPhone 4s kan kopen. Omdat deze telefoon al enige tijd geleden geïntroduceerd is, maar het nog uitstekend doet, is het een hele interessante optie als budget telefoon.

Op deze pagina zal je van alles vinden over de iPhone 4s. Alles over de specificaties, de verschillende modellen, de prijs van het toestel en de iPhone 4s in combinatie met abonnement. Een iPhone 4s abonnement is relatief goedkoop geworden, en dus zeker een interessant optie, mocht je zoeken naar een iPhone abonnement.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iphone-4s
Gratis vanaf €16 p/m
iPhone 4s kopen

[/tw-column]

iPhone 4s abonnement

De beste aanbiedingen voor de iPhone 4s op een rij, zodat je het beste abonnement vindt:
[table id=5 /]

iPhone 4s modellen

Bij de introductie van de iPhone 4s in 2011, werd het toestel in twee verschillende modellen verkocht. Je kon kiezen uit 8 GB of 16 GB. Momenteel is eigenlijk alleen nog de iPhone 4s 8 GB model beschikbaar, en wordt het model met het meeste opslag niet echt meer verkocht. De iPhone 4s is er in twee kleuren te krijgen: zwart of wit.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 4s abonnement
iPhone 4s 8 GB met abonnement
iPhone 4s 16 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 4s met KPN abonnement
iPhone 4s met T-Mobile abonnement
iPhone 4s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

iPhone 4s scherm

Het scherm van de iPhone 4s heeft, net als de iPhone 4, een formaat van 3,5 inch. Hier is een resolutie van 960 x 640 pixels bij gezet, waardoor het scherm op de zogenaamde Retina resolutie uitkomt. Volgens Apple kan je bij een Retina resolutie (meer dan 300 pixels per inch) geen onderscheid meer maken tussen de pixels. In de tijd dat het toestel aangekondigd was, was het een van de mooiste scherm die er te zien was.

iPhone 4s processor

In de iPhone 4s maakt Apple gebruik van de A5 processor, die flink verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers. Het is namelijk een dualcore processor met een heel veel verbeterde grafische chip. Dit zou dus betekenen dat de aanwezige rekenkracht bij de iPhone 4s tot wel twee keer zo hoog is als bij de iPhone 4.
Zoals gezegd is de opslagcapaciteit beschikbaar in twee varianten: 8 of 16 GB. De laatste is bijna niet meer te koop, maar wees je ervan bewust dat 8 GB niet zo heel erg veel meer is. Bedenk zelf of dit genoeg voor je is, of dat je een overstap naar bijvoorbeeld een iPhone 5s moet overwegen.

Introductie Siri voor iPhone

Misschien wel de grootste verandering van de iPhone bij de introductie van de iPhone 4s: Siri. Deze spraakassistent kan je helpen met je dagelijks taken. Siri is anders dan de spraakbesturingen die tot dan bestonden, aangezien Siri jouw kon begrijpen, in plaats van dat je de spraakassistent moest begrijpen om er gebruik van te maken. Daarnaast leert Siri ook meer over je, naarmate je Siri vaker op je iPhone gebruikt.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general