iPhone 5C 16 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

Apple maakte al sinds de 3GS geen telefoons meer met een plastic behulzing. Tot de iPhone 5c. De plastic behuizing geeft de telefoon een mooi glanzend uiterlijk en beschermt het toestel tegen krassen en andere schade. De telefoon is tevens met staal versterkt en bestaat uit een sterk soort kunststof, waardoor het hele toestel goed bestand is tegen schade.

De iPhone 5c 16 GB is verkrijgbaar in vijf verschillende, felle, kleuren. Deze zijn blauw, geel, groen, roze en wit. In plaats van de standaard zwart/zilver/goud uitvoeringen, kan je nu dus kiezen voor een felle kleur als behuizing. Bovendien is de behuizing dus van een ander materiaal gemaakt, dan wat we afgelopen jaren gewend zijn. Hierdoor kan een iPhone 5c met 16 GB geheugen wel voor een goedkopere prijs verkocht worden. Wil je nog goedkoper uit zijn, dan kan je ook nog kiezen voor het 8 GB model. Mocht 16 GB nog te weinig voor je zijn, dan zou je ook eens kunnen kijken naar 32 GB.

De abonnementen in combinatie met een iPhone 5c 16 GB vind je in onderstaande tabel.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-5c
Gratis vanaf €20 p/m
iPhone 5c kopen

[/tw-column]

iPhone 5c 16 GB abonnement

Met een iPhone 5c 16 GB abonnement kan je nog veel meer dingen doen met je iPhone 5c 16 GB. Door bijvoorbeeld een abonnement met data te nemen, kan je overal in Nederland gebruik maken van het internet op je iPhone.

[table id=4 /]

De iPhone 5C heeft verder een geavanceerd systeem, zoals je die gewend bent van iPhones. Naast het feit dat de iPhone 5C verkrijgbaar is in diverse kleuren, is hij ook zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een helder 4-inch scherm en met een verbeterde 8 megapixel camera (ten opzichte van de iPhone 5) kun je video’s maken in HD en superscherpe foto’s maken. Verder kun je met deze iPhone altijd het snelste wifinetwerk gebruiken, zowel 2,4 als 5 GHz. Wanneer je geen verbinding hebt met Wifi, kun je gebruik maken van 4G.

Apple heeft ook een versie van deze telefoon op de markt gebracht die minder opslagruimte heeft, de iPhone 5C 8GB. Voor mensen die hun telefoon regelmatig en voor veel verschillende handelingen gebruiken, is het aan te raden om te kiezen voor een telefoon met opslagruimte. De 16GB versie heeft maar liefst twee keer zoveel opslagruimte, je betaalt hier slechts 50 euro meer voor. Met 16 GB opslagruimte kun je met een gerust hart apps downloaden en foto’s en filmpjes maken.

Wil je toch meer informatie over het 8 GB model, of ben je misschien geïnteresseerd in het model met 32 GB geheugen? Bekijk dan onderstaande pagina’s eens.

 

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5c abonnement
iPhone 5c 8 GB met abonnement
iPhone 5c 16 GB met abonnement
iPhone 5c 32 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5c met KPN abonnement
iPhone 5c met T-Mobile abonnement
iPhone 5c met Tele2 abonnement
iPhone 5c met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general