iPhone 5C 32 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

De iPhone 5C 32 GB een mooie, hippe iPhone die snel werkt en supersnel internet garandeert. Het is een plastic iPhone met grotendeels dezelfde hardware als de iPhone 5. De 8 megapixel camera is echter nog weer beter dan die van de iPhone 5. In dit artikel zie je alle voordelen van de iPhone 5C 32 GB, en vind je informatie over een iPhone 5c 32 GB met abonnement.

Zoals de naam van het product al zegt, heeft de telefoon 32 GB opslagruimte. Er zijn ook iPhone 5C modellen die 8 of 16 GB opslagruimte hebben. De grootgebruiker zal echter baat hebben bij deze versie. De prijs is weliswaar iets hoger, maar je kunt er bijzonder veel apps, foto’s en filmpjes mee opslaan. Meer geheugen zal je niet kunnen vinden in een iPhone 5c. Mocht je toch meer geheugen nodig hebben, dan kan het een idee zijn om voor een andere iPhone te kiezen. Zo krijg je bij de iPhone 6 en iPhone 6s tot maximaal 128 GB aan geheugen.

Een iPhone 5c 32 GB abonnement kan wel heel aantrekkelijk zijn. Dit omdat de iPhone 5c een van de goedkopere iPhones is, waardoor het iPhone abonnement ook goedkoper gemaakt kan worden.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iPhone-5c
Gratis vanaf €20 p/m
iPhone 5c kopen

[/tw-column]

iPhone 5c 32 GB abonnement

Een iPhone 5c 32 GB abonnement maakt het hele plaatje van de iPhone 5c natuurlijk compleet. Bekijk in onderstaande tabel naar de iPhone aanbiedingen voor het 32 GB model van de iPhone 5c.

[table id=4 /]

Het scherm van de 5C 32 GB functioneert erg goed. Het scherm is 4 inch groot en heeft een resolutie van 640 bij 1136 pixels. Hierdoor is het beeld haarscherp. Het beeld is een van de grote kwaliteiten van Apple, ook het contrast en de kijkhoek van deze telefoon zijn zeer prettig.

Een van de grote voordelen van de iPhone 5C 32 GB ten opzichte van de iPhone 5 is de batterijduur. De accu van de iPhone 5C is groter, waardoor het toestel het langer volhoudt zonder dat je hem hoeft op te laden. Een ander groot pluspunt van de 5C, is dat je altijd de beschikking hebt over snel internet. Het apparaat detecteert automatisch het snelste internet en kan verbinding maken met het 4G-netwerk.

Wil je toch de iPhone 5c kopen met minder geheugen, of meer informatie over een provider? Bekijk onderstaande pagina’s.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5c abonnement
iPhone 5c 8 GB met abonnement
iPhone 5c 16 GB met abonnement
iPhone 5c 32 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5c met KPN abonnement
iPhone 5c met T-Mobile abonnement
iPhone 5c met Tele2 abonnement
iPhone 5c met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general