iPhone 5C met T-Mobile abonnement

De iPhone 5C is een verbeterde versie van de iPhone 5. Het is een toestel dat er mooi uitziet, stevig is en beschikt over de beste Apple hardware. Omdat het niet het nieuwste model telefoon van Apple is, is het toestel gratis te krijgen wanneer je een abonnement afsluit bij T-Mobile. Ook de maandelijkse kosten zijn laag. Bij een gemiddeld ‘stel samen’ abonnement betaal je slechts 36 euro, waardoor de iPhone 5C met T-Mobile abonnement een goedkope optie is voor mensen die wel een goed functionerende iPhone willen.

-> iPhone 5c met T-Mobile abonnement bestellen.

Met dit goedkope abonnement kun je gratis SMS’en en whatsappen (in zowel Nederland als de EU) en gebeld worden in de EU. Ook krijg je de beschikking over 120 belminuten en een databundel van maar liefst 12000 MB. Je kunt echter ook kiezen voor goedkopere opties, in dat geval lever je wel belminuten en/of databundel in. In alle gevallen geldt echter dat je niets betaalt voor je toestel.

Een fraai toestel

De iPhone 5C is een mooi toestel met een plastic omhulsel (dit vermindert de kans op krassen), hij is leverbaar in verschillende kleuren en is even snel als zijn voorgangers. Qua batterijduur en kwaliteit van de camera is hij zelfs beter dan zijn voorganger, de iPhone 5. Met het toestel heb je altijd het snelste internet (het toestel is aangesloten op het 4G-netwerk) en het heeft een handig en helder 4 inch beeldscherm.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general