iPhone 5C met Vodafone abonnement

Vodafone biedt abonnementen aan voor de iPhone 5C. De iPhone 5C is een opvolger van de iPhone 5, de gebruiksvriendelijke smartphone van Apple. De iPhone 5C is qua processorsnelheid en de meeste specificaties redelijk gelijk aan zijn voorganger. Zoals je van Apple gewend bent zit de software goed in elkaar, is de telefoon makkelijk in gebruik, is de telefoon compatibel met andere apparaten van Apple en heb je toegang tot het snelste internet.

-> iPhone 5c met Vodafone abonnement bestellen.

Op enkele fronten is de iPhone 5C beter dan de iPhone 5. Zo is de camera uitgerust met enkele extra opties (bijvoorbeeld het toepassen van live filters, tot 3x zoomen tijdens het filmen en beeldstabilisatie bij het maken van een video). De 8 megapixel camera maakt scherpe foto’s en je kunt er zelfs video’s in HD mee maken. Ook het geluid van de opgenomen video’s is beter dan bij vorige uitvoeringen van de iPhone. Ook de batterijduur is een verbetering ten opzichte van de iPhone 5. De 5C heeft een grotere accu, waardoor dit toestel het langer volhoudt zonder opladen.

Verder ben je met een iPhone 5C Vodafone abonnement altijd verzekerd van het snelste internet, omdat het apparaat altijd een 5 GHz verbinding zal verkiezen boven een 2,4 GHz verbinding. Ook is het apparaat geschikt voor het gebruik van 4G internet. Het 4 inch scherm is makkelijk te bedienen en bovendien door een resolutie van 640 bij 1136 pixels zeer scherp en helder.

Goedkope abonnementen bij Vodafone
Vodafone biedt diverse abonnementen aan bij deze telefoon. De prijs is afhankelijk van het aantal belminuten, SMS’jes en MB’s in je bundel. Voor tweejarige abonnementen geldt echter altijd dat je niet hoeft te betalen voor je toestel.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general