iPhone 5S 16 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

In 2013 introduceerde Apple een nieuwe versie van de iPhone. Na de iPhone 5 was het zoals gebruikelijk tijd voor de iPhone 5s 16 GB. Deze nieuwe versie staat vooral bekend om zijn verbeteringen onder de motorkap. Aan het uiterlijk is dan ook vrijwel niets veranderd. De grootste en meest opvallende vernieuwing die Apple bij de iPhone 5s 16 GB introduceerde was het nieuwe TouchID.

Zoals ieder jaar voorziet Apple ook de iPhone 5s 16 GB van verschillende verbeteringen. Ook is het gebruikelijk dat de ‘S’ versie van de iPhone op zijn voorganger lijkt en dat er alleen onder de motorkap verbeteringen worden aangebracht. De iPhone 5s is hierop geen uitzondering. Zo wordt bij de 5s onder andere gebruik gemaakt van de snelle A7 processor. Deze is vele malen sneller dan de processor in de iPhone 5. Dit zorgt er onder andere voor dat applicaties veel sneller opstarten en games er vloeiender uitzien. Ook de camera is verbeterd. Zo is de sensor iets groter en is ook de flitser aangepakt. Deze zorgt voor natuurlijkere kleuren.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iphone-5s-abonnement
Gratis vanaf €27 p/m
iPhone 5s kopen

[/tw-column]

iPhone 5s 16 GB met abonnement

Wil je een iPhone 5s 16 GB met abonnement bestellen? Zie hieronder dan de beste aanbiedingen voor de iPhone 5s 16 GB.

[table id=3 /]

De grootste verbetering die Apple in de iPhone 5s 16 GB heeft gestopt is wel het zogenoemde TouchID. Deze vingerafdrukscanner is in de homeknop verwerkt. Deze scanner zorgt er onder andere voor dat je razendsnel kunt inloggen bij je telefoon zonder een code in te hoeven voeren. Ook kun je met behulp van TouchID jezelf identificeren in bijvoorbeeld de App Store van Apple. Dit maakt het eenvoudiger om nieuwe apps te installeren of te kopen. Het instellen van de TouchID functie is ook heel eenvoudig gemaakt door Apple. Je dient een aantal keer je duim of je vinger op de scanner te leggen en er wordt automatisch een afdruk gemaakt. Daarnaast kun je een aantal verschillende vingers van beide handen instellen. Zo heb je altijd direct toegang tot je iPhone.

Is de iPhone 5s met 16 GB opslag niet helemaal de telefoon die je zoekt? Of ben je benieuwd naar de info over de andere modellen, of met een bepaald abonnement? Kijk dan eens op de volgende pagina’s.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5s abonnement
iPhone 5s 16 GB met abonnement
iPhone 5s 32 GB met abonnement
iPhone 5s 64 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5s met KPN abonnement
iPhone 5s met T-Mobile abonnement
iPhone 5s met Tele2 abonnement
iPhone 5s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general