iPhone 5S 32 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

Apple brengt ieder jaar een nieuwe iPhone uit. Na de iPhone 5 was het dus tijd voor de iPhone 5s 32 GB. Deze is qua uiterlijk niets veranderd, wel is er binnen in de telefoon het een en ander verbeterd en vernieuwd. Zoals gewoonlijk komt er niet één nieuwe iPhone uit, maar lanceert Apple gelijk drie varianten van de iPhone 5s. Deze verschillen op het gebied van opslag.

De iPhone 5s met 32 GB geheugen opslag is de middelste variant van de iPhone. Het instap- en basis model beschikt over 16 GB. Betaal je hier iets bij krijg je gelijk het dubbele aantal opslag geheugen. Dit is er handig wanneer je meer gebruik maakt van applicaties, foto’s, video’s en vele andere bestanden dan de normale gebruiker. Apple gaat er namelijk van uit dat iedereen aan 16 GB voldoende heeft voor het dagelijks gebruik. Echter krijg je dus wel de keuze als je van te voren inschat dat je meer geheugen nodig hebt. Bij de iPhone 5s 32 GB kun je dus meer foto’s opslaan en hoef je minder snel applicaties te verwijderen omdat je ruimte tekort hebt.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iphone-5s-abonnement
Gratis vanaf €27 p/m
iPhone 5s kopen

[/tw-column]

iPhone 5s 32 GB met abonnement

Interesse in een iPhone 5s 32 GB abonnement? Bekijk onderstaande aanbiedingen eens.

[table id=3 /]

Apple heeft de iPhone 5s 32 GB weer sneller kunnen maken dan zijn voorganger. Dit komt onder andere door de A7 processor. In tegenstelling tot de vorige A6 processor, is de A7 processor vele malen sneller in het laden van applicaties. Ook het spelen van games loopt veel vloeiender door deze nieuwe processor. Daarnaast wordt bij de iPhone 5s 32 GB ook gebruik gemaakt van de nieuwe M7 bewegingsprocessor. Deze processor meet continue de beweging die de iPhone maakt. Bijvoorbeeld wanneer je loopt, rent of gewoon zit. De M7 en A7 processor kunnen ook veel beter samen werken, zodat de informatie nog nauwkeuriger gepresenteerd wordt. Ook de camera is verbeterd en beschikt onder andere over een flitser die de kleuren natuurlijker weergeeft.

Is 32 GB niet genoeg geheugen voor jou, of wil je liever een iPhone 5s met minder geheugen? Bekijk dan onderstaande pagina’s eens. Ook kan je meer informatie vinden over de abonnementen bij verschillende providers.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5s abonnement
iPhone 5s 16 GB met abonnement
iPhone 5s 32 GB met abonnement
iPhone 5s 64 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5s met KPN abonnement
iPhone 5s met T-Mobile abonnement
iPhone 5s met Tele2 abonnement
iPhone 5s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general