iPhone 5S 64 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

Bij het lanceren van een nieuwe iPhone biedt Apple je altijd de keuze uit drie verschillende varianten van de telefoon. Ook bij de iPhone 5s krijg je deze keuze. Het verschil in deze drie varianten zit hem alleen in de grootte van het opslag geheugen. De iPhone 5s 64 GB is de telefoon met het meeste opslag geheugen. Ideaal voor gebruikers die veel applicaties en bestanden op hun telefoon hebben staan.

Apple gaat er bij het lanceren van de iPhone van uit dat de normale standaard gebruiker genoeg heeft aan 16 GB opslag geheugen. Echter is dit lang niet voor iedereen voldoende. Apple heeft er dan ook voor gekozen om ieder jaar drie verschillende varianten van de iPhone uit te brengen. De iPhone 5s 64 GB is de telefoon met het grootste opslag geheugen. Je krijgt na het betalen van een meerprijs dus vier keer zoveel opslag geheugen dan de standaard telefoon. Dit merk je dan ook in het dagelijkse gebruik van de iPhone. Zo kun je veel en grote applicaties installeren en kun je ook al je bestanden bewaren. Dit zorgt er voor dat je heel veel met je telefoon kunt zonder dat je hierbij wordt gehinderd door het opslag geheugen.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iphone-5s-abonnement
Gratis vanaf €27 p/m
iPhone 5s kopen

[/tw-column]

iPhone 5s 64 GB met abonnement

Op zoek naar een iPhone 5s 64 GB abonnement? Bekijk onderstaande tabel voor interessante iPhone aanbiedingen.

[table id=3 /]

Uiteraard is de iPhone 5s 64 GB voorzien van enkele verbeteringen. Dit is voornamelijk binnen in de telefoon te merken, het uiterlijk is namelijk niet aangepast. Echter ligt dit ook geheel in de lijn der verwachting, omdat Apple de iPhone alleen van een nieuw uiterlijk voorziet bij een nieuw serie nummer. Er is onder andere een snellere processor in de iPhone 5s 64 GB gezet. Dit zorgt er voor dat games vloeiender spelen en applicaties sneller worden geopend. Daarnaast is ook de camera verbeterd. Ook de software wat de camera aanstuurt kent enkele verbeteringen. Het meest opvallende nieuws aan de iPhone 5s 64 GB is de vingerafdrukscanner, door Apple TouchID genoemd. Dit maakt het inloggen en kopen van applicaties vele malen sneller dan het intoetsen van een code of wachtwoord.

Op zoek naar een ander model van de iPhone 5s, of wil je meer informatie hebben over de providers bij een iPhone 5s 64 GB abonnement? Kijk dan eens op een van de onderstaande pagina’s.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5s abonnement
iPhone 5s 16 GB met abonnement
iPhone 5s 32 GB met abonnement
iPhone 5s 64 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5s met KPN abonnement
iPhone 5s met T-Mobile abonnement
iPhone 5s met Tele2 abonnement
iPhone 5s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general