iPhone 5S met KPN abonnement

Het afsluiten van een abonnement bij KPN in combinatie met een iPhone 5s biedt enkele voordelen ten opzichte van andere telefoons. Uiteraard maak je ook bij het iPhone 5s abonnement gebruik van het stabiele en uitgebreide netwerk van KPN. Dit stabiele netwerk zorgt ervoor dat er weinig storingen voorkomen en dat je dus altijd bereikbaar bent.

-> iPhone 5s met KPN abonnement bestellen.

Vele verschillende KPN abonnementsvormen

KPN kent vele verschillende abonnementsvormen bij het afsluiten van een abonnement in combinatie met een iPhone 5s. Er worden dan ook diverse zogenoemde zorgeloze abonnementen en instap abonnementen. De instap abonnementen kennen een limiet aan belminuten, bijvoorbeeld 150 of 200 minuten. Ook krijg je bij de instap abonnementen de keuze uit 500 megabyte, 1 gigabyte of 5 gigabyte aan data. De zorgeloze abonnementen bieden allemaal een onbeperkt aantal belminuten. Daar heb je bij de zorgeloze abonnementen dus geen omkijken naar. Ook hier kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden data om op het internet te kunnen surfen met je telefoon. Dit loopt op tot wel 10 gigabyte per maand.

Extra opties

Naast het kiezen van je abonnement krijg je bij KPN ook nog enkele andere opties. Zo kun je in plaats van het standaard 3G netwerk kiezen voor het snellere 4G netwerk. Sinds kort biedt KPN een nog sneller netwerk aan, het zogenoemde 4G+ netwerk. Ook kun je bij het afsluiten van je iPhone 5s abonnement kiezen voor de optie om tegelijkertijd een Spotify Premium abonnement af te nemen met extra korting. Als je deze extra optie afsluit ontvang je standaard iedere maand 1500 megabyte extra data tegoed. Dit zorgt er voor dat je een behoorlijk aantal uren naar Spotify kunt luisteren zonder dat dit van je databundel afgaat. Ook kun je dit extra tegoed gebruiken voor bijvoorbeeld het surfen op het internet.

Korting bij een KPN abonnement

Bij het afsluiten van een KPN abonnement in combinatie met een iPhone 5s ontvang je standaard korting op je maandbedrag. Deze korting geldt zolang je abonnement loopt. Ook wordt het maandbedrag van je abonnement lager als je voor een langere looptijd kiest.

Abonnement bij KPN met een iPhone 5s afsluiten? Kijk op de site van KPN voor meer informatie.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general