iPhone 5S met Vodafone abonnement

Vodafone kent bij het afsluiten van een abonnement bij een iPhone 5s een behoorlijk aantal verschillende abonnementsvormen. De flexibiliteit van Vodafone is dan ook erg groot. Daarnaast kun je verschillende extra opties afsluiten en extra korting ontvangen.

-> iPhone 5s met Vodafone abonnement afsluiten.

Verschillende abonnementsvormen

Vodafone heeft verschillende abonnementsvormen beschikbaar. Het basis abonnement is al erg ruim en beschikt over 700 megabyte aan data en 100 belminuten. Hierna komen nog verschillende andere abonnementsvormen. Het grootste pakket dat Vodafone biedt heeft 7 gigabyte aan data en een onbeperkt aantal belminuten. Daarnaast beschikt iedere abonnementsvorm bij Vodafone over het snelle 4G netwerk.

Extra opties afsluiten

Wanneer je het abonnement bij Vodafone afsluit krijg je nog vele extra opties die je aan je abonnement toe kunt voegen. Vodafone noemt deze extra opties BloX. Zo is er een BloX voor mensen die veel reizen en ook in het buitenland op het internet willen kunnen surfen. Ook kun je een BloX afsluiten als je de iPhone 5s wilt verzekeren. Vodafone biedt zelfs een BloX die gericht is op mensen met een telefoon en tablet. Op deze manier kun je één databundel gebruik voor beide apparaten. Een andere extra optie die Vodafone biedt is het verlagen van de snelheid van het internet wanneer je de afgesloten databundel hebt overschreden. Op die manier ben je toch online bereikbaar, maar gaat het internetten iets minder snel.

Korting bij Vodafone

Je ontvangt bij het afsluiten van een Vodafone abonnement in combinatie met een iPhone 5s standaard korting op je maandbedrag. Dit geldt de gehele looptijd van je abonnement. Je kunt het maandbedrag nog eens extra verlagen door bij het afsluiten van je abonnement een hogere toestelprijs te betalen. Dit wordt gedurende de looptijd van het abonnement verrekend in de prijs die je per maand betaalt. Wanneer je niet extra voor je toestel wilt bijbetalen krijg je geen extra korting per maand.

iPhone 5s met Vodafone abonnement bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden!

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general