iPhone 6 Plus abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 6 Plus is de eerste iPhone van Apple die tot het phablet segment toetreed. Op 9 september 2014 kondigde Apple twee nieuwe smartphones aan. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Dit toestel onderscheid zich het meest van de andere, door het scherm. Het scherm meet namelijk 5,5 inch en heeft een Full HD resolutie. Daarnaast is hij sneller en dunner geworden en gaat hij een stuk langer mee door de grotere batterij.

Opvallend was het zeker wel, dat Apple met twee iPhones kwam met een aanzienlijk groter scherm. Een aantal jaar terug maakte Apple namelijk bekend dat het onhandig was om een scherm groter te hebben dan 4 inch. Zo zou je immers niet in alle hoeken van het scherm kunnen komen. Het moge nu wel duidelijk zijn dat steeds meer consumenten geïnteresseerd zijn in een grotere telefoon, en daar speelt de iPhone 6 Plus mooi op in. Met het scherm van 5,5 inch behoort de iPhone 6 Plus namelijk tot een van de grotere op de markt. Hier is alles te vinden over die iPhone 6 Plus, de release, specificaties en de iPhone 6 Plus abonnementen.
[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iPhone-6-Plus-abonnement
Gratis vanaf €38 p/m
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6 Plus abonnementen

Hieronder vind je een aantal van de mooiste iPhone 6 Plus abonnementen met de prijs en bundels per abonnement.


iPhone 6 Plus, de grotere versie

Zoals gezegd heeft Apple in 2014 weer twee nieuwe iPhones aangekondigd. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 Plus heeft een scherm van 5,5 inch, de ander doet het met 4,7 inch. Zo begint Apple steeds meer smartphones op de markt te brengen. Voor de introductie van de iPhone 5s en de iPhone 5c in 2013, werd namelijk elk jaar maar één nieuwe iPhone aangekondigd. Nu zijn het er dus al twee jaar op rij twee. Hierdoor heeft de consument meer keuze, en weet Apple meer telefoons te verkopen.

De iPhone 6 Plus is wel de grootste verandering ten opzichte van de vorige generatie. Hoewel hij veel weg heeft van de iPhone 6, is hij toch nog weer een stuk groter. Mede hierdoor, als ook het veranderde design, verschilt hij flink van zijn voorgangers. Zo heeft de iPhone 6 Plus een Full HD scherm, is er optische beeldstabilisatie in de camera aanwezig en is het design heel anders gevormd.

iPhone 6 Plus prijs en modellen

De prijs van de iPhone 6 Plus zijn een stukje hoger dan die van de iPhone 6. Deze verschillen per model. De beschikbare modellen zijn hetzelfde als de iPhone 6 qua opslaggeheugen. Het instapmodel begint bij 16 GB voor een prijs van 799 euro. De 64 GB versie gaat je 899 euro kosten en als je de 128 GB variant los wilt kopen, betaal je maar liefst 999 euro. Hiermee is de duurste variant van de iPhone 6 Plus zeker niet goedkoop te noemen.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 Plus abonnement
iPhone 6 Plus 16 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 64 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 Plus met KPN abonnement
iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement
iPhone 6 Plus met Tele2 abonnement
iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement
[/tw-column]
De prijs van de iPhone 6 Plus is wel goed te drukken als je kiest voor een iPhone 6 Plus abonnement. Hierdoor betaal je een gereduceerd tarief voor je iPhone 6 Plus, of soms krijg je wel een gratis iPhone 6 Plus. De kosten van de telefoon zitten dan verwerkt in het iPhone abonnement. Uiteindelijk betaal je dan wel gewoon voor de iPhone 6 Plus, maar doe je dit over een langere termijn. Vaak kiezen mensen hier voor, zodat je niet alles in een keer op moet hoesten. Bedenk wel goed hoeveel opslaggeheugen je moet hebben. Het geheugen is namelijk niet uitbreidbaar, en het is daarom verstandig om genoeg op zak te hebben. Dit zal dan duurder uitpakken, maar uiteindelijk zal je hier tevreden mee zijn.

iPhone 6 Plus design

De iPhone was weer toe aan een nieuw nummer, in dit geval de 6. Dit betekent over het algemeen dat Apple kiest voor een totaal nieuw design voor de iPhone. Zo ook met de iPhone 6 Plus. Dit design is wel identiek aan het design van de iPhone 6, maar is in grootte erg toegenomen. Mede hierom is de aan/uit knop verplaatst naar de zijkant, zodat je daar nog gewoon bij kan komen. Bij eerdere uitvoeringen was die knop te vinden aan de bovenkant.

Wat betreft afmetingen is de iPhone 6 Plus wat dikker, langer en breder dan de iPhone 6. De telefoon meet namelijk 158 x 77,8 x 7,1 millimeter (vergeleken met 138 x 67 x 6,9 millimeter). Ook weegt hij met 172 gram wat meer dan de 129 gram van zijn kleinere broertje. Het design van de iPhone 6 Plus is in drie kleuren verkrijgbaar: zilver, grijs (spacegray) en goud.

iPhone 6 Plus specificaties

De iPhone 6 Plus heeft dus een 5,5 inch scherm met een Full HD resolutie. Hierdoor ligt de pixeldichtheid op 401 ppi, en dat is aanzienlijk hoger dan de vorige generaties. Daar werd vooral gefocust op de zogenaamde ‘retina-display’. Dat was een scherm met plusminus 300 ppi. Het scherm van de iPhone 6 Plus is hierdoor heel erg goed. Vanwege het grote formaat, heeft Apple ook een andere leuke feature aan het scherm toegevoegd genaamd ‘horizontal display’. Hiermee kan je het scherm kantelen, in een landschap modus. Dit kan al op de iPads van het bedrijf, maar bij de iPhone was het nog niet eerder mogelijk.

Als processor beschikt de iPhone 6 Plus over een A8 processor en een M8-coprocessor. Deze processor is 20% sneller en 50% zuiniger dan zijn voorganger. Hierdoor is de iPhone 6 Plus dus sneller en energiezuiniger. Wat betreft werkgeheugen is er 1 GB RAM aan boord. Vergeleken met andere Android telefoons lijkt dit weinig, maar door de perfecte samenwerking tussen de componenten van de iPhone 6 Plus, is dit meer dan genoeg!

iPhone 6 Plus camera flink verbeterd

De camera van de iPhone 6 is al een stuk verbeterd, maar die van de iPhone 6 Plus doet er nog een schep bovenop. Weer wordt er gebruik gemaakt van een 8 megapixel camera, maar de sensoren zijn een stuk verbeterd. Bovendien heeft de camera van de iPhone 6 Plus de beschikking over optische beeldstabilisatie. Hiermee kan je betere foto’s maken als je hand een beetje beweegt. De foto’s zullen hierdoor niet bewogen uitzien, mocht je een met je hand bewegen, of bijvoorbeeld niet op een stabiele ondergrond staan.
Daarnaast kan je slowmotion filmen met je iPhone 6 Plus camera. Deze kan filmen in 120 of 240 beelden per seconden.

iPhone 6 Plus batterij en features

Mede door de energiezuinige A8 processor, gaat de batterijduur van de iPhone 6 Plus er een stuk op vooruit. Hoeveel capaciteit de batterij, uitgedrukt in mAh, heeft, heeft Apple niet bekend gemaakt. Ze hebben alleen laten zien hoe lang de accu mee zou gaan. Zo zou je 14 uur lang video’s in HD kwaliteit kunnen kijken, 12 uur browsen via wifi of 3G. De standbytijd van de iPhone 6 Plus zou 16 dagen zijn. Hiermee is het op alle vlakken een verbeterpunt ten opzichte van de iPhone 6 (en andere voorgangers).

Ook bij de iPhone 6 Plus is er een vingerafdrukscanner aan boord. Dit kan je als alternatief gebruiken om je telefoon te ontgrendelen. Daarnaast is er ook een NFC chip aanwezig, waardoor je met je telefoon kan betalen. Dit kan alleen in combinatie met Apple Pay. Zo kan je contactloos betalen, door enkel die chip even te laten scannen bij de kassa. Als we meer weten over Apple Pay, dan berichten we daar natuurlijk over.

De iPhone 6 Plus release vond in Nederland en België plaats op 26 september 2014. Nu kan je de iPhone 6 Plus kopen bij de Apple Store, verschillende providers en retailers.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general