iPhone 6 Plus 64 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
Met de iPhone 6 Plus brengt Apple naast de iPhone 6 een grotere versie uit. Deze smartphone heeft een scherm van 5,5 inch, waardoor de iPhone ook aantrekkelijker wordt voor de consumenten die graag een groter scherm willen. Apple brengt de iPhone 6 Plus in drie verschillende varianten uit wat betreft het opslaggeheugen. Naast de standaard versie met 16 GB, zijn ook een 64 GB en een 128 GB variant van de iPhone 6 Plus te verkrijgen. Op deze pagina vind je de iPhone 6 Plus 64 GB abonnementen en informatie. Alles wat je over de 64 GB variant moet weten!

Het kan heel goed zijn dat 16 GB toch net wat te weinig voor je is. Voor die mensen zijn er dus de 64 GB en en 128 GB uitvoeringen. Bedenk vooraf heel goed hoeveel geheugen je nodig zal hebben, want na aankoop kan je deze helaas niet meer uitbreiden. Voor de iPhone 6 Plus met 64 GB opslagruimte betaal je wel wat meer, zo’n 100 euro meer dan voor het instapmodel. Ook het iPhone 6 Plus 64 GB abonnement zal daardoor wat duurder zijn.
[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iPhone-6-Plus-abonnement
Gratis vanaf €40 p/m
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone  6 Plus 64 GB abonnementen

Hier vind je de beste abonnementen voor de iPhone 6 Plus, met prijs en bundel informatie

[table id=8 /]

Ben je op zoek naar andere uitvoeringen van de iPhone 6 Plus, of specifiek op zoek naar een abonnement van een bepaalde provider voor bij de iPhone 6 Plus, bekijk dan ook eens de onderstaande pagina’s:
[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 Plus abonnement
iPhone 6 Plus 16 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 64 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 Plus met KPN abonnement
iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement
iPhone 6 Plus met Tele2 abonnement
iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general