iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement

Weet je al vrij zeker dat je een iPhone 6 Plus abonnement wilt gaan kopen, maar is het nog onduidelijk voor je met welke provider je in zee wilt gaan? Wellicht helpt deze pagina je daar verder mee. Hier gaan we iets dieper in op een iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement.

T-Mobile abonnementen

T-Mobile biedt twee verschillende soorten abonnementen aan, zowel als enkel Sim Only en als iPhone 6 Plus met abonnement. Deze zijn als volgt te onderscheiden:
– Stel Samen: Bij deze abonnementskeuze kan je als consument je eigen iPhone 6 Plus abonnement samenstellen. Hier kan je zelf bepalen waar je meer van nodig hebt (data/bel) of wat je minder gaat gebruiken. Het sturen van smsjes is in deze abonnementsvorm altijd onbeperkt, en je hebt in feite onbeperkt internet. Na je bundel wordt die snelheid echter wel vertraagd tot 64 Kbps. Genoeg om te Whatsappen, maar meer dan dat wordt het niet.

– Alleen bellen en sms’en: Zoals de naam je al doet vermoeden, gaat dit abonnement enkel over bellen en sms’en. Dit is voor de consument die niet altijd overal op zijn iPhone 6 Plus online hoeft te zijn. Het is wel mogelijk om hiermee te internetten, maar dat moet dan via een WiFi-verbinding gaan.

Bovenstaand zijn de abonnementsvormen van T-Mobile, maar er zijn nog andere voordelen als je kiest voor een iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement. Zo zijn er bundels waardoor je onbeperkt muziek kan luisteren, voordeliger bellen in het buitenland, internet in Europa en een bundel waardoor je goedkoper met vrienden en familie kan bellen.

Ook T-Mobile maakt gebruik van een eigen 4G netwerk. De iPhone 6 Plus ondersteunt een 4G connectie, en maakt een iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement dus een goede keuze.

Bestel hier de iPhone 6 Plus bij T-Mobile

t-mobile-logo

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general