iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement

Vodafone is een andere grote en bekende provider in Nederland. De iPhone 6 Plus is ook leverbaar bij een abonnement van Vodafone. Welk Vodafone abonnement je voor je iPhone 6 Plus moet bestellen, lees je verderop in dit artikel.

Vodafone abonnementen

Als je kiest voor een iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement, dan heb je de keuze uit zes verschillende soorten abonnementen. Deze abonnementsvormen van Vodafone staan hieronder stuk voor stuk uitgelegd:
– Smart 200: Als je niet zo heel erg veel te eisen hebt van een abonnement, is dit het instapmodel. Hierbij krijg je de beschikking over 200 MB en 100 belminuten. Het sms’en is onbeperkt
– Smart 500: Feitelijk hetzelfde verhaal als het Smart 200 abonnement van Vodafone, maar dan met 500 MB en 150 belminuten.
– Smart 700: Weer hetzelfde verhaal, maar met 700 MB en 200 belminuten.
– Red Essential: Hier beginnen de grotere abonnementen van Vodafone. Bij een iPhone 6 Plus met een Red Essential Vodafone abonnement, krijg je 1 GB data en 300 belminunten.
– Red: Het Red abonnement van Vodafone is net wat duurder dan de Red Essential, maar hier krijg je wel 2 GB data en 300 belminuten en onbeperkt sms’en.
– Red Super: Hét grote abonnement van Vodafone. Hier krijg je bij je iPhone 6 Plus Vodafone abonnement de beschikking over 6 GB data en kan je onbeperkt bellen en sms’en.

Bestel hier je iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement.

vodafone-logo

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general