iPhone 6 128 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

Sinds de lancering van de iPhone werkt Apple al met verschillende versies van de telefoon. Het verschil zat voorheen altijd in de grootte van het opslaggeheugen. Ook bij de iPhone 6 wordt hier verschil in gemaakt. Deze pagina is gericht op de iPhone 6 128 GB. Daarnaast wordt bij de iPhone 6 voor het eerst verschil gemaakt in schermgrootte. Er is dan ook een speciale iPhone 6 Plus versie gelanceerd.

De iPhone 6 komt in drie verschillende varianten, namelijk met 16, 64 of 128 gigabyte aan opslaggeheugen. De meest verkochte variant is die met 16 gigabyte. Echter wordt dit voor normaal gebruik al wat krap en ben je soms genoodzaakt applicaties of foto’s te verwijderen. De 128 gigabyte versie is er echt één voor de grootverbruikers. Met zoveel geheugen zit je niet snel zonder en kun je al je foto’s, bestanden, video’s en muziek bewaren op je telefoon. Ook kun je hier genoeg applicaties op kwijt en kun je de telefoon altijd van een nieuwe software update voorzien. De laatste tijd worden die ook steeds groter namelijk.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6-abonnement
Gratis vanaf €34 p/m
iPhone 6 aanbieding

[/tw-column]

iPhone 6 128 GB abonnement

iPhone 6 128 GB kopen met een abonnement? Bekijk onderstaande aanbiedingen eens.

[table id=2 /]

Voor het eerst krijg je van Apple de keuze uit twee verschillende schermgroottes. De normale iPhone 6 128 GB is al groter dan zijn voorganger. Met de iPhone 6 Plus krijg je er nog eens extra schermgrootte bij. De Plus versie telt dan ook een scherm diagonaal van 5,5 inch. De voorganger van de iPhone 6 128 GB moest het nog doen met een scherm van 4 inch. Dit is een zeer groot verschil.

Het uiterlijk van de iPhone 6 128 GB is niet het enige dat is gewijzigd. Onder de motorkap heeft Apple namelijk ook een behoorlijk aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is de iPhone 6 sneller dan zijn voorganger, beschikt het over een kwalitatief betere camera en beschikt de iPhone 6 over een betere accu die langer meegaat. Bij de Plus versie heeft de accu een nog grotere capaciteit.

Is de iPhone 6 met 128 GB geheugen niet helemaal wat je zoekt? Of ben je meer geïnteresseerd in de providers van de iPhone 6 128 GB abonnementen, kijk dan eens op de volgende pagina’s.
[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 abonnement
iPhone 6 16 GB met abonnement
iPhone 6 64 GB met abonnement
iPhone 6 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 met KPN abonnement
iPhone 6 met T-Mobile abonnement
iPhone 6 met Tele2 abonnement
iPhone 6 met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general