iPhone 6 16 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

Ieder jaar brengt Apple een nieuwe iPhone uit. De lancering van de iPhone 6 is een zeer belangrijke in de recente geschiedenis van Apple. Het bedrijf brengt namelijk voor het eerst twee iPhones uit, die ook allebei nog eens groter zijn dan de voorganger. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn respectievelijk 4,7 inch en 5,5 inch groot. De voorganger, de iPhone 5s, telde 4 inch.

Zoals ieder jaar is de nieuwe iPhone weer voorzien van betere specificaties. Ook de iPhone 6 telt enkele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is onder nadere de camera verbeterd, dit komt voornamelijk door het toevoegen van de zogenoemde Focus Pixels technologie. Hierdoor is de camera onder andere in staat om sneller te focussen. Ook de batterij duur is volgens Apple flink verbeterd. Vooral bij de iPhone 6 Plus zou je merkbare verschillen moeten ervaren.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6-abonnement
Gratis vanaf €34 p/m
iPhone 6 aanbieding

[/tw-column]

iPhone 6 16 GB abonnement

Abonnement met de iPhone 6 16 GB kopen? Bekijk onderstaande aanbiedingen eens.

[table id=2 /]

De iPhone 6 16 GB is ook sneller dan zijn voorganger. Dit is vooral te danken aan de nieuwe A8 processor. Die moet namelijk 20 procent sneller zijn dan de vorige processor, de A7. Daarnaast zouden de grafische prestaties van de processor tot wel 50 procent beter moeten zijn. Over het algemeen genomen is de nieuwe A8 processor veel stabieler tijdens het gebruik van je telefoon. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 6 altijd over voldoende rekenkracht beschikt.

Voor het eerst heeft Apple het formaat van de iPhone 6 16 GB onder handen genomen. De normale versie van de iPhone 6 is namelijk 0,7 inch groter. De Plus versie van de iPhone 6 16 GB is maar liefst 1,5 inch groter. Het voordeel hiervan is is dat er meer content op je scherm past. Ook is het scherm helderder dan zijn voorganger. Kortom, de iPhone 6 biedt genoeg voordelen ten opzichte van de vorige iPhone.

Denk je dat 16 GB niet genoeg voor je is, kijk dan eens bij de andere versies van de iPhone 6. In onderstaande rij kan je bijvoorbeeld ook de pagina van het 64 GB of 128 GB model vinden. Daarnaast kunnen we je ook informatie geven over een iPhone 6 abonnement in combinatie met een specifieke provider.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 abonnement
iPhone 6 16 GB met abonnement
iPhone 6 64 GB met abonnement
iPhone 6 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 met KPN abonnement
iPhone 6 met T-Mobile abonnement
iPhone 6 met Tele2 abonnement
iPhone 6 met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general