iPhone 6 64 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

De iPhone 6 64 GB kent enkele belangrijke verbeteringen ten opzichte van de vorige iPhone. Dit komt nog het meest tot uitdrukking in de grootte van de nieuwe telefoon. Voor het eerst sinds lange tijd heeft Apple er voor gekozen om de iPhone groter te maken. Wil je een nog groter model, dan kun je overstappen naar de iPhone 6 Plus. De Plus versie kent nog enkele andere voordelen.

De iPhone 6 64 GB is standaard al groter dan zijn voorganger. De iPhone 5s was namelijk 4 inch groot, de iPhone 6 is 4,7 inch. Wil je een nog grotere telefoon dan is daar de iPhone 6 Plus voor, met maar liefst 5,5 inch schermgrootte. Een behoorlijk verschil tussen zijn voorganger dus. Het scherm bij de Plus versie is niet het enige verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Lees op deze pagina meer over de iPhone 6 64 GB, waaronder de beste aanbiedingen voor het bestellen van een iPhone 6 64 GB met abonnement.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6-abonnement
Gratis vanaf €37 p/m
iPhone 6 aanbieding

[/tw-column]

iPhone 6 64 GB abonnement

Op zoek naar een iPhone 64 GB met abonnement, bekijk deze aanbiedingen eens.
[table id=2 /]

Feitelijk heeft Apple niet één nieuwe telefoon gelanceerd, zoals het bedrijf ieder jaar doet, maar twee nieuwe iPhones. Na de iPhone 5s was het logisch dat de iPhone 6 zijn opvolger zou worden. Echter overtreft Apple de verwachtingen met de iPhone 6 Plus. Om verschil te creëren tussen deze twee nieuwe versies van de iPhone heeft Apple enkele verschillen ingebouwd tussen deze twee modellen.

Zo heeft de Plus versie van de iPhone 6 64 GB een ander toetsenbord dan de normale versie. Dit toetsenbord is op maat gemaakt voor het grotere scherm van de Plus variant. Je komt hier onder andere enkele handige extra knoppen tegen die het werken en typen met het toetsenbord makkelijker en sneller moeten maken. Ook qua accuduur zit er een merkbaar verschil tussen de twee telefoons. De normale iPhone 6 versie zou 10 uur kunnen internetten, wat al een behoorlijke verbetering is net opzichte van zijn voorganger. De Plus versie kan maar liefst 12 uur non-stop internetten.

Wil je toch iets anders dan een iPhone 6 64 GB proberen, bekijk dan onderstaande pagina’s eens. Daar vind je meer info over de andere modellen en in combinatie met een abonnement.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 abonnement
iPhone 6 16 GB met abonnement
iPhone 6 64 GB met abonnement
iPhone 6 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 met KPN abonnement
iPhone 6 met T-Mobile abonnement
iPhone 6 met Tele2 abonnement
iPhone 6 met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general