iPhone 6 met Vodafone abonnement

Het abonnement wat je bij Vodafone afsluit in combinatie met een iPhone 6 kun je volledig zelf samen stellen. Vodafone staat dan ook bekend om zijn flexibele abonnementen. Lees hier meer over een iPhone 6 Vodafone abonnement, en sluit het abonnement af.

-> iPhone 6 met Vodafone abonnement bestellen.

Ruime keuze aan abonnementsvormen

Vodafone beschikt over een ruime keuze aan verschillende abonnementsvormen. Het basis abonnement is al erg uitgebreid en hierbij ontvang je onder andere 700 MB aan data en 100 belminuten. Hierna biedt Vodafone nog enkele andere abonnementen, het grootste abonnement biedt maar liefst 7 GB aan data en een onbeperkt aantal belminuten. Alle abonnementen die je bij Vodafone afsluit in combinatie met de iPhone 6 beschikken over het snelle 4G netwerk. Hierdoor kun je razendsnel het internet op met je telefoon. Ook kun je bij ieder abonnement onbeperkt sms’en.

Extra’s bij Vodafone

Vodafone heeft er voor gekozen om haar klanten nooit van het internet af te sluiten. Dit houdt dus in dat de internetsnelheid wordt verlaagd zodra je buiten je bundel komt. Echter betekent dit ook dat je dus altijd nog de basis functies van het internet op je telefoon behoudt. Je kunt dus altijd e-mails en berichten ontvangen en versturen. Dit maakt dat je bij Vodafone altijd online bent.

Standaard korting

Een Vodafone abonnement bij je iPhone 6 biedt standaard een korting op je maandbedrag. Dit geldt de gehele looptijd van het abonnement dat je hebt gekozen. Ook kun je er voor kiezen om nog meer korting op je maandelijkse bedrag te ontvangen door aan het begin van je abonnement een hogere toestelprijs te betalen. Wanneer je voor de iPhone 6 bij het afsluiten van je abonnement meer betaalt dan de standaard prijs krijg je dus iedere maand extra korting. Daarnaast biedt Vodafone voor al haar vaste klanten die hun huidige abonnement verlengen ook extra korting over het maandbedrag. Ook dit geldt gedurende de gehele looptijd van je abonnement.

Wil je kijken of een iPhone 6 met Vodafone abonnement bij je past, kijk dan eens naar de verschillende Vodafone abonnementen.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general