iPhone 6S 128 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
Het 128 GB model van de iPhone 6s beschikt over de meeste opslagcapaciteit die een 6s kan hebben. Apple maakte tijdens de aankondiging bekend dat de iPhone 6s er in drie verschillende modellen kwam, met 16, 64 en 128 GB geheugen. Omdat de iPhone 6s niet uitbreidbaar is met een micro sd kaart, is 128 GB het maximale wat je kan krijgen. Maar dat zal voor de meeste mensen wel ruim genoeg zijn.

De iPhone 6s met 128 GB opslagruimte geeft je waarschijnlijk wel het meeste waar voor je geld. Het 128 GB model zal namelijk zo’n 200 euro duurder zijn dan het 16 GB model, maar zal daardoor wel over maar liefst 8x zoveel geheugen beschikken. Een iPhone 6s abonnement wordt hierdoor ook wat duurder, maar dat betaalt zich uiteindelijk terug als je merkt dat je ruim over de 16 GB geheugen zit.

[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6s-abonnement
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6s 128 GB abonnement

Als je een iPhone 6s 128 GB met abonnement wilt kopen, dan is het handig om onderstaande tabel even te bekijken. Hier staan een aantal abonnementen in die erg interessant kunnen zijn voor je.

[table id=11 /]

Apple kondigde in 2015 niet alleen de 6s aan met het 4,7 inch scherm. Ook was er nog plek voor de iPhone 6s Plus met een 5,5 inch scherm. Als het 4,7 inch scherm wat te klein voor je is, kan je kijken naar de 6s Plus. Ideaal is dat, dan toch een iPhone met een groter scherm!

Als meer informatie zoekt over de iPhone 6s, dan is het aan te raden om onderstaande pagina’s even te bezoeken. Hier staat alles wat je moet weten over de iPhone 6s, de uitvoeringen en de providers die deze telefoon aanbieden.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6s abonnement
iPhone 6s 16 GB met abonnement
iPhone 6s 64 GB met abonnement
iPhone 6s 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6s met KPN abonnement
iPhone 6s met T-Mobile abonnement
iPhone 6s met Tele2 abonnement
iPhone 6s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general