iPhone 6S 16 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
Bij de aankondiging van de iPhone 6s werd door Apple bekend gemaakt dat het toestel in drie verschillende uitvoeringen leverbaar is. Hier vind je de informatie over de iPhone 6s met 16 GB opslagruimte. De iPhone 6s wordt ook in twee andere uitvoeringen uitgebracht, met 64 GB en met 128 GB opslag. Van de drie, is de iPhone 6s 16 GB natuurlijk de goedkoopste. Een iPhone 6s abonnement voor het 16 GB model zal daardoor ook het goedkoopst zijn.

Omdat dit het instapmodel is, kan het zijn dat 16 GB wat weinig voor je is. Als je veel foto’s maakt en bewaart op je iPhone, kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om voor wat meer geheugen te kiezen. Dit kan namelijk niet meer zodra je het toestel gekocht hebt. De iPhone 6s beschikt namelijk niet over een micro sd slot.

[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6s-abonnement
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6s 16 GB abonnement

Hieronder vind je de beste abonnementen voor het 16 GB model van de iPhone 6s.

[table id=6 /]

Is de iPhone 6s toch niet helemaal wat je zoekt, kijk dan bijvoorbeeld eens bij de iPhone 6s Plus. Dit is een iPhone 6s, alleen dan met een scherm van 5,5 inch (ipv 4,7 inch). Als je wel graag een iPhone 6s wilt hebben, maar 16 GB te weinig vindt, of op zoek bent naar meer informatie over deze iPhone (bijvoorbeeld voor de providers), bezoek dan ook eens onderstaande pagina’s:
[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6s abonnement
iPhone 6s 16 GB met abonnement
iPhone 6s 64 GB met abonnement
iPhone 6s 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6s met KPN abonnement
iPhone 6s met T-Mobile abonnement
iPhone 6s met Tele2 abonnement
iPhone 6s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general