iPhone 6S 64 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 6s is in een aantal uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je de keuze uit drie verschillende opslagcapaciteiten: 16, 64 of 128 GB. Daarnaast kan je ook nog de kleur kiezen van je iPhone 6s: grijs, zilver, goud of roségoud. Deze pagina zal gaan over het 64 GB model van de iPhone 6s.

De iPhone 6s is sowieso al een goede telefoon, en wellicht is de 64 GB uitvoering wel de beste optie van allemaal. De 6s komt met een gloednieuwe camera, die foto’s maakt met de 12 megapixel lens en daardoor video’s op kan nemen in 4K kwaliteit. Apple introduceerde voor de 6s ook 3D Touch, waardoor het scherm onderscheid kan maken tussen een harde en zachte druk op het scherm. Daarnaast is er nog de nieuwe A9 processor, die bijna twee keer zo snel is als de vorige generatie. Het 64 GB model is dan waarschijnlijk de beste, omdat 16 GB toch te weinig zal zijn voor vele, en 64 GB ruim genoeg zal zijn.

[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6s-abonnement
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6s 64 GB abonnement

Mocht je van plan zijn om de iPhone 6s te kopen, bekijk dan onderstaande aanbiedingen even.

[table id=10 /]

Naast de iPhone 6s kondigde Apple ook de nieuwe iPhone 6s Plus aan. Deze telefoon is eigenlijk hetzelfde als de 6s, maar dan met een groter scherm. Het scherm meet namelijk 5,5 inch, en is daardoor perfect voor de gebruiker die een groot scherm wilt hebben.

Op zoek naar een iPhone 6s, maar weet je nog niet precies welke? Bekijk de links naar de pagina’s die hieronder staan, en wellicht word je er wat wijzer van. Daar kan je meer informatie over de iPhone 6s vinden, meer over de providers die een abonnement aanbieden en meer over de andere keuzemogelijkheden voor de iPhone 6s.
[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6s abonnement
iPhone 6s 16 GB met abonnement
iPhone 6s 64 GB met abonnement
iPhone 6s 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6s met KPN abonnement
iPhone 6s met T-Mobile abonnement
iPhone 6s met Tele2 abonnement
iPhone 6s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general