iPhone 6S met T-Mobile abonnement

Wil je de iPhone 6s met een T-Mobile abonnement afsluiten? Dat is zeker mogelijk. T-Mobile biedt scherpe prijzen voor een iPhone 6s T-Mobile abonnement, waar je van kan profiteren. Meer weten over een T-Mobile abonnement voor de iPhone 6s, en waar je deze kan kopen? Lees dan even verder.

iPhone 6s kopen met T-Mobile abonnement

-> Bestel hier de iPhone 6s bij T-Mobile
-> Bestel een iPhone 6s T-Mobile abonnement bij Studentmobiel
-> Bestel een iPhone 6s T-Mobile abonnement bij Belsimpel
-> Bestel een iPhone 6s T-Mobile abonnement bij Typhone

De iPhone 6s is het topmodel van Apple voor 2015 en voor een lange tijd in 2016. Voor het toptoestel van Apple mag je helaas wel een flinke prijs betalen. Los kost de iPhone 6s met 16 GB geheugen 749 euro. Voor een iPhone 6s met 64 GB opslaggeheugen, betaal je 859, en voor de versie met 128 GB leg je 969 euro neer. Door te kiezen voor een iPhone 6s T-Mobile abonnement, zal je niet alle kosten van het toestel in een keer hoeven te betalen. Door een telefoon abonnement af te sluiten bij T-Mobile kan je de prijs van de iPhone 6s over de tijdsduur van je abonnement betalen. Hierdoor zou het kunnen zijn dat je de iPhone 6s met een T-Mobile abonnement gratis krijgt.

Waarom een iPhone 6s T-Mobile

Er zijn tal van redenen om voor de nieuwe iPhone 6s te kiezen. Zo heeft het toestel vele verbeterpunten ten opzichte van de iPhone 6. Denk bijvoorbeeld aan de snellere processor, de verbeterde camera’s en de toevoeging van 3D Touch. Het prijsverschil tussen beide toestellen zal zo’n 100 euro bedragen, dus kiezen voor een iPhone 6s met T-Mobile abonnement is dan denkbaar.

iPhone 6s met T-Mobile abonnement afsluiten

Bij een iPhone 6s bij een T-Mobile abonnement, zal je de keuze hebben uit alle modellen van de 6s. Zo kan je de kleur kiezen (grijs, zilver, goud of roségoud) en heb je de mogelijkheid om het geheugen te kiezen. De iPhone 6s is bij T-Mobile in drie verschillende opslagruimte versies te koop: 16 GB, 64 GB of 128 GB.

Het is vanaf 2 oktober mogelijk om een pre-order te plaatsen bij T-Mobile, waar de release van de iPhone 6s een week later (op 9 oktober) plaats zal vinden. Vanaf dat moment ligt de iPhone 6s ook in de T-Mobile winkels, en wordt hij bij je thuis bezorgd.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general