iPhone abonnement

Een nieuwe iPhone kopen, met of zonder een abonnement? Vergelijk op onze website verschillende iPhone abonnementen en kies de iPhone (en het iPhone abonnement) dat het beste bij je past. Op de pagina’s van de iPhone modellen wordt alles over de desbetreffende iPhone geschreven, en wordt een goed iPhone abonnement gegeven.

De allereerste iPhone werd in 2007 aangekondigd, en zorgde voor een grote verandering op de telefoonmarkt. Opeens werden smartphones met een aanraakscherm en de mogelijkheid om applicaties te downloaden het product om te kopen. Nu, een aantal jaar later, heeft Apple veel verschillende iPhones aangekondigd. Op iPhoneAbonnementen.com vind je alles over de iPhone abonnementen die nog te koop zijn, het nieuws over Apple, handige tips en veelgestelde vragen over de iPhone.

Goedkoopste iPhone abonnement kiezen

[tw-column width=”one-third”]Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone met een abonnement, dan wil je natuurlijk wel het goedkoopste iPhone abonnement. Hét goedkoopste abonnement bestaat niet, want dat verschilt per persoon. Zo wilt de ene meer belminuten dan de andere, en heeft een ander weer voorkeur aan super veel MB’s aan data. Mocht je daarom een goedkoop iPhone abonnement zoeken, bekijk eerst voor jezelf wat je ongeveer nodig hebt. Kijk hiervoor naar je huidige verbruik, en bedenk of je meer of minder gebruik zal maken van de bundels. Bij het kopen van je nieuwe iPhone abonnement kan je hier dan rekening mee houden.[/tw-column]

[tw-column width=”one-third”]Apple heeft ervoor kunnen zorgen dat de iPhone een waardevaste telefoon is. Dit houdt in dat hij relatief weinig in waarde zal dalen over de tijd. Dit betekent ook dat de iPhone abonnementen vaak even duur blijven als bij de release van de desbetreffende iPhone. Pas na een jaar (bij de nieuwe iPhone) zullen de prijzen een flinke daling gaan zien. Als je dus besluit om te wachten om een iPhone abonnement af te sluiten, houd dit dan in je achterhoofd. Een maand extra wachten zal het abonnement niet significant goedkoper maken, tenzij er een release van een nieuwe iPhone tussen zit.[/tw-column]

[tw-column width=”one-third” position=”last”]Daarnaast hangt de prijs van het goedkoopste iPhone abonnement ook erg af van welke iPhone je wilt kopen. Zoals je kan verwachten is een nieuwe iPhone duurder dan een al wat oudere. Maar er kan nog meer verschil in zitten. Dit heeft te maken met het interne geheugen van de telefoon. Het opslaggeheugen is vaak beschikbaar in drie verschillende varianten. Het is aan te raden om ook hier erg goed over na te denken, want het geheugen is helaas niet uitbreidbaar. Een iPhone met meer opslagruimte kost je al snel 100 euro extra (als je de iPhone los koopt), wat je ook zal merken in de abonnementsprijs.[/tw-column]

Providers voor een iPhone abonnement

Een iPhone is vrijwel nutteloos zonder enige vorm van een abonnement. Met een bel- en databundel kan je immers zo ontzettend veel meer dan zonder. Zo’n abonnement kan gezien worden als een iPhone + abonnement, of als een losse iPhone + sim only. Een iPhone abonnement (of sim only) kan bij een aantal verschillende providers afgesloten worden. Op deze website zijn de beste aanbiedingen van een iPhone met een abonnement te vinden van de providers. Deze zijn in allerlei formaten verkrijgbaar, van de prijsvechter Tele2 tot het meer premium van bijvoorbeeld KPN.

iPhone abonnement vergelijken

De iPhone heeft een aardig prijskaartje om zijn nek hangen. Gelukkig krijg je hier wel een uitstekende smartphone voor terug. Maar omdat de iPhone prijzig is, kunnen de kosten hiervoor hoog uitkomen. Daarom doe je er goed aan om eerst een iPhone abonnement te vergelijken voordat je op de aankoop overgaat. Het vergelijken van een iPhone abonnement is niet zo heel erg lastig. Eerst moet je bedenken hoe groot je bundels mogen zijn. Als je bijvoorbeeld altijd en overal online wilt zijn, en op je gemak video’s kan streamen, zonder gebruik te maken van WiFi, kies dan vooral voor een grote databundel (5 GB) met 4G internet. Als je veel op een WiFi netwerk kan zitten (thuis, school, werk), en niet per se het allersnelste internet wilt, kan je kiezen voor een kleinere bundel (500 MB) en 3G internet.

Als je goed een idee hebt van hoe je abonnement er ongeveer uit moet zien, kan je gaan kijken naar de prijs van het abonnement. Hierdoor kan je op het beste iPhone abonnement voor jou uitkomen, wat in het geval waarschijnlijk ook het goedkoopste iPhone abonnement voor je is.

Verschillende iPhone modellen

Sinds de introductie van de iPhone in 2007 heeft Apple elk jaar minimaal één nieuwe telefoon uitgebracht. Een aantal jaar later besloot Apple om twee iPhone modellen per jaar uit te brengen, het normale en het Plus model. In 2016 werd er ook in de eerste helft van het jaar een iPhone aangekondigd, de iPhone SE. Een aantal daarvan zijn niet meer te koop, maar de keuze die overblijft is nog steeds wel ruim. Per iPhone model heb je ook nog eens een aantal varianten. Deze verschillen op het gebied van opslaggeheugen. Apple kiest ervoor om het geheugen niet uitbreidbaar te maken, maar je kan een variant kopen met meer opslagruimte. Bij de meeste iPhones heb je de keuze uit drie verschillende varianten, oplopend tot maximaal 8x het geheugen van de eerste variant. Per verdubbeling van het geheugen moet je zo’n 100 euro bijleggen. Dat klinkt wel als een hoop, maar het is het meer dan waard als je na een tijdje er achter komt dat je toch te weinig geheugen gekocht hebt.

[tw-posts title=”Laatste iPhone nieuws” number=”4″ category=”” content=”no” type=””][/tw-posts]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general